Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende gidiyordum geçen senelerde çok eğlenceliydi ben severek isteyerek gdiyordum çünkü orda başlamadan önce ısınma egzersizleri falan yapıyorduk gerçekten faydası oluyordu bacaklarda sıkılaşmalar falan olacak bu da hoşuna gidecektr eminim ama başladığın sporu devam ettirmen gerekiyor etkilerinin devam etmesi için ben bıraktıgımdan biliyorum :/
ben de eskiden oynardım voleybolu çok seviyorum kursa falan da gitmek istiyorum ama çoğu 18 yaş veriyo ben geçtim 18i bilen var mı güzel bi yer istanbulda :)
voleybol ayrı bir keyiftir ve bağımlılık yaratır, oynayan arkadaşlar bilirlerr, öyle ki evde bir çorap geçsin elinee hemen duvarda parmak pas yada elinle sağa sola smaç atarsınn :)) yaklaşık 14 yıl oynadımm ve antrönörlük yaptım, şimdi ise sadece hakemlik yapıyor ve aarada maçlarımız oluyor, sorucağınız sorular olursa yardımcı olurum
Voleybolll ilk okulda hocamın zoruyla başladım ki iyikide başlamışım 6. sınıftan beri oynuyorum okul takımları fln gerçi şu aralar sadece karma şekilde antraman yapıyoruz üniversite sınavı fln okul takımına girmedim neyse voleybol aşktır benim için ki herkeste oynamalı vücudu çok sıkılaştırır düzenli oynarsanız her boyda insanda oynar bilinen aksine sadece uzun boylular voleybol oynamaz bende 1.68 ve oynuyorum hiçte engel değil mutlaka başlayınn
voleybol candır,kandır ya :) bütün gün bıkmadan sıkılmadan yapabileceğim tek şey . Ben de düzgün bi kurs arıyorum ama bulamadım henüz hepsi çocuklara veriyo ders. Yetişkin için daha zor sanırım bulmak :)
voleybol ayrı bir keyiftir ve bağımlılık yaratır, oynayan arkadaşlar bilirlerr, öyle ki evde bir çorap geçsin elinee hemen duvarda parmak pas yada elinle sağa sola smaç atarsınn :)) yaklaşık 14 yıl oynadımm ve antrönörlük yaptım, şimdi ise sadece hakemlik yapıyor ve aarada maçlarımız oluyor, sorucağınız sorular olursa yardımcı olurum
Hakemlik kursuna gittim bende sertifikamı aldım.Ama yeterli değilim bu konuda bana voleybol maçlarını izleyebileceğim bir link gönderir misiniz acaba.internettetten full maç bulamadım çünkü