N
neyra
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi neyra
kumralada cok teşekürler, alıcam ben bu cihazı napim, zincir market ayın 20 sinde stoğa giricek ürün dedi, intersporda güya biriki güne showroomlara koyucak
ancak ben burda yarıldım desem yeridir, valla tam içime bir ağırlık çökmüş cihazı düşünüyordum senin mesajını gördüm getirin artık şunu ya senağlama
benziyor dimi ? belki hafiften bir fark olabilir gücüyle ilgili oda önemli değil benim için
benim korkum bu voit sağa sola da sallıyormuş:1shoknu napıcam hiç bilmiyorum tek titrese yine iyi de sağ sola sallamabana pek uymaz
yardınız beni yardınız voitçiler :mymeka::mymeka:
neyracım aylardır canını çıkardılar senin.olmazsa bi spor aleti al canım .e walker ve lateral steppar en etkili olanlarından benim bildiğim ev için de uygunlar.
çiçeğim o bahsettiğin arkadaşın ne kadar süre yaptı günde .bende bir dönem düzenli yaptım bıraktım
merhaba neyra arkadaşım. sonunda kavuştun istediğine,senin adına çok sevindim,hayırlı olsun,güle güle kullan canım.
umarım bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın.
neyracığım,uzun zamandır yazılarını takip ediyorum,aldığın cihaz benimde almayı düşündüğüm ama deneme imkanım olmadığı için karar veremediğim bir ürün. kullandıkça ürün hakkındaki düşüncelerini yazarsan çok memnun olurum. ayrıca ürünün resmini de koyabilir misin.?..
powerla evet fark var ama nasıl desema.s.a.s.
Senden birkaç ricada daha bulunabilir miyimtatlicadiarzu?
1-2 hafta sonra gelişmeleri yine yazar mısın?
Bir de power plate ile arasında fark var mı sence, yoksa istediğin gibi aynı etkiyi yapıyor mu?
neyracığım belli bu aleti sen çok araştırmışsın en ucuz nereden bulabilirim acaba sen nereden ve ne kadara aldın bu tam bana göre tembel işi
canim 1 ay gibi süre yapti yediklerine dikkat etti her aksam yarim saat yapti poşet sarıp karnina falan öyle yapti hatta gözümün önünde inceldi 8 kilo verdi ama e-walker sayesinde daha çok vermiş gibi gözüküyordu özellikle kalça kısmını çok toparliyor ve çok zevk alarak yaptii
neyracığım sonucunu dört gözle bekliyorum ben şu an zararlı düşünmemin sebebi anne olmaya çalışıyorum o nedenle bir problem bir etkisi olur diye düşünüyorum
selam ben yeniyim aranızda
voit crazy fit var bende ucuz olnı değil o işe yarıyor 8 ay filan oldu
ben alalı
tavsiye edrim kızlar
nalsen hayırlı olsun gule gule kullan saglıkla zayıfla gisele bunchen ol insallahhh:içelim:Arkadaşlar merhaba dün BM150 masaj aleti geldi. Kurulumu çok basit çünkü kendim kurdum ve çalıştırdım. Arkadaşlar sadece 5 dakika çalışabildim çünkü çok hızlı ve insanın bacaklarını ağrıtıyor dün akşamdan beri bacaklarım sızlıyor. Esas bu akşam başlayacağım tahmin ediyorum ki işe yaracak. İnşallah bu kadar titremenin bir zararı olmaz