Saç Rengi ve Saç Boyama Voila sıcak çikolata..

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.795
373
Ark.lar mrb bugüne kdr hep kuaförde boyatırdm saçlarımı ilk defa evde deniym dedm gözüme çarpan bu ton oldu aldm ölesine ve yaptm iyiki de yapmışım çok memnun kaldm yani eğer çikolata tonlarında saç rengi isteyeniniz varsa deneyin tavsiye ederim sonuç harika.. =)yerimseniben

boyamadan önce ne renkti saçınız ? yeni saçınızın fotoğrafını koyabilirmisiniz

fotoyu koyucam birazdan.. boyatmadan önce de saçlarım gene çikolata tonlarındaydı ama önceden de bi açılma işlemi olduğu için saçımda (önceden dore kumraldı) denizden havuzdan da baya açılmıştı. O yüzden bu tonlar bnde koyu durmuyo yani.. boyanıcak olan saç koyu deilse her şeklde istenilen renk elde edilir diye düşünüyorum

çok güzel olmuş güle güle kullan yeni rengini.ben de boyamıştım bu renge tatlı bi renktir.burda genelde sevilmiyor voila nedenini anlamış değilim.renkleri de nasıl bekliyorsak öyle çıkıyor.

tşk ederim evet fazla görmüyorum bn de voila boyayan nedense.. genelde hep koleston ve loreal tutuluyo sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…