• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Voila saç boyası aldım ama...

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.395
373
vaile 7,8 karamel aldım İLK DEFA saçımı boyayacağım ve hep isterdm ama markete gittiğimde hep vazgeçerdim bu böyle 4 sene geçti dün indirimde görünce ark.ında gazına geldim aldım ama forumda bu saç boyası markası hakkında iyi şeyler pek yazılmamış :26::26:

kızlar ne yapayım boyamayayım....annem evde yok dün akşama kadar çalıştım diye evi temizledim tam boyayı yaptırcam kardeşime gelince burayı okuyunca yıkıldım resmen:14:
halbuki ilk defa boyatacağım için heves yapmıştım:14:

genel olarak bu markanın saç renklerinin üstündeki renkleri tutmadığı yazmışlar:26:

bu marka saçımı mahveder mi 7.8 ini aldım karameli tuhaf olur mu deneyen var mı:4::3:

canım arkadsım boyamıstı. kutudakı renk tutmamıstı ama saç rengi koyuydu pek değişiklik olmmaıştı. zemın rengıne göre değişir

peki ark.ında dökülme falan oldumu ayy ya ben zaten 1-2 ton açılsın istiyorum sadece ama saçlarıma zarar gelsinde istemiyorum.........
dökülme ne bilim kaşıntı vs.birşey olmuş mu aacaba

peki ark.ında dökülme falan oldumu ayy ya ben zaten 1-2 ton açılsın istiyorum sadece ama saçlarıma zarar gelsinde istemiyorum.........
dökülme ne bilim kaşıntı vs.birşey olmuş mu aacaba

benim ablam boyamıştı sütlü kahveye kızılımsı bi renk olmuştu kapaktaki renk tutmuyor saça zararda vermedi ablam kullandı çünkü snra bidha voila almadık zaten..

bu saç boyalarının etkisi kişiden kişiye değişir. kullanmadan önce alerji testi yap bence. voila kullanmıştım ben ve tutam tutam saçım dökülmüştü, alerji testi yapmadığım için pişman oldum

dün akşam saçımı boyadı kızkardeşim daha az bir tutam vardıki ilk altları boyamıştı tutuyor dedi bende boyama bitince korktum çok açılırsa diye 20 dk.bekledim hemen yıkadım sonuç: tutmadı yha:5::5::5: ben sadece 1-2 ton açılsın yada koyulaşsın istiyordum buyüzden hemen yıkadım ama tutmadı ve boya kabının dibinde kalmıştı tam istediğim renk saçıma çok yakın birrenk tutmuş(kutu üstüyle alakasız:1:)
kısaca kendimi boşa kastım yani yha ilk defa boyadığım için güçlü geldi saçlarım tutanamadı:1: yada ben biryerlerde yanlış yaptım:6:

dün akşam saçımı boyadı kızkardeşim daha az bir tutam vardıki ilk altları boyamıştı tutuyor dedi bende boyama bitince korktum çok açılırsa diye 20 dk.bekledim hemen yıkadım sonuç: tutmadı yha:5::5::5: ben sadece 1-2 ton açılsın yada koyulaşsın istiyordum buyüzden hemen yıkadım ama tutmadı ve boya kabının dibinde kalmıştı tam istediğim renk saçıma çok yakın birrenk tutmuş(kutu üstüyle alakasız:1:)
kısaca kendimi boşa kastım yani yha ilk defa boyadığım için güçlü geldi saçlarım tutanamadı:1: yada ben biryerlerde yanlış yaptım:6:

cnm kutudaki renk tutmuyor yada boya saçın kimilerine işliyo kimileriaynı kalıyo değişik bişi o boya :23:

canım ben(6 yıl önce saçıma kına yakmıştım 1 saat bekletmiştim merak işte yine hiçbirşey olmamıştı sonra birkaç ay sonra da teyze kızının kına gecesinde herkes çabuk tutmuş elimi yha falan diyince o kınayıda saçıma yakıp 1,5 sat beklettim sonuç güneşte daha net görünen kızıllıklar ve yine normal gün ışığında pek görünmüyordu...

yani kısaca acaba diyorum benim saçımda mı anormallik var...:44::44::44:

canım ben(6 yıl önce saçıma kına yakmıştım 1 saat bekletmiştim merak işte yine hiçbirşey olmamıştı sonra birkaç ay sonra da teyze kızının kına gecesinde herkes çabuk tutmuş elimi yha falan diyince o kınayıda saçıma yakıp 1,5 sat beklettim sonuç güneşte daha net görünen kızıllıklar ve yine normal gün ışığında pek görünmüyordu...

yani kısaca acaba diyorum benim saçımda mı anormallik var...:44::44::44:

kına hala varsa saçınızda pek boya tutmaz tutsa bile voila hiç tutmaz:1: güçlü bi boya deil çünkü ablama sürdüm ben saçlarının üst kısımlarını boyamış uçlara kdr içlerini ayırıp bi baktık boyanmamış gbi :D :1:güçlü formül deil voila alcanıza palette deneyin ben kullanıyorum ablamda dahil memnunuz

yok canım 6 yılda saçta kına kalırmı yha:3: elime yaktığım kınadan önce aktı gitti her banyoda :5:

buarada içinde sabitleyici falan var ama voila nın ben onları yapmadım rengi açılmasın diye saçımın ark.ım kullanıyor voila memnun birkaç boyasını karıştırıpda kullanıyor o tavsiye etti aklıma girmişti zatenilk önce maskesini yap falan uzun iş diye yapmadım ben:6:

Son düzenleme:
yok canım 6 yılda saçta kına kalırmı yha:3: elime yaktığım kınadan önce aktı gitti her banyoda :5:

buarada içinde sabitleyici falan var ama voila nın ben onları yapmadım rengi açılmasın diye saçımın ark.ım kullanıyor voila memnun birkaç boyasını karıştırıpda kullanıyor o tavsiye etti aklıma girmişti zatenilk önce maskesini yap falan uzun iş diye yapmadım ben:6:

valla ben voilaya pek yanaşma derim şahsen dahada karışmam :D :1:

valla ben voilaya pek yanaşma derim şahsen dahada karışmam :D :1:

geç kaldın şekerim bulaştım birkere:1: şimdi yemekte dedim kızlar saçımı boyadım diye herkes gülmeye başladı dalga geçiyon heralde(işe girdiğimden beri kim saçını boyatırsa bende boyatsam yakışırmı diyordumda gülerek :1::1::1:) saçında değişiklik yok dediler birşeye heves eetim oda olmadı yha:31::31:

geç kaldın şekerim bulaştım birkere:1: şimdi yemekte dedim kızlar saçımı boyadım diye herkes gülmeye başladı dalga geçiyon heralde(işe girdiğimden beri kim saçını boyatırsa bende boyatsam yakışırmı diyordumda gülerek :1::1::1:) saçında değişiklik yok dediler birşeye heves eetim oda olmadı yha:31::31:

ne olcak peki şimdi ne düşünüyosun :1:

aman stresi yetti yha ne diyim..tekrar deneyemem heralde(malum altı boyalı nasıl tutacağı belli olmas:4:) uzun süre ama saçımda 1-2 ton açılsa ne güzel olurdu:31::31::31:

Back