Saç Rengi ve Saç Boyama Voila Koyu Sarı

winston26

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
284
320
303
Son düzenleme:

saçın çok mu koyu canım ?
palette kahve köpüğü pek de koyu bir ton değildi beildiğim kadarıyla..

hay allah resim ya da link koyamıyorum :s

tatlım,saçın çok koyu değilse voila sarıyı kullanabilrisin..
ama önce uçlarına ve saç boylarına sür,bir 20 -25 dakika beklet..sonra kalan boyayı saç diplerine sür ve bir 10 dakika daha beklet..sonuç daha iyi olur..
saçın koyu değildir bence..bir dene bakalım bu şekilde ..
inşallah istediğin gibi olur.:90::90:

linkleri koyabildim :) palettenin aldığım boyası aynı kutu değildi aslındai delux kahve köpüğüydü ama saçımdaki aynı bu renk
turuncu bi renk olmaz değil mi saçım?

linkleri koyabildim :) palettenin aldığım boyası aynı kutu değildi aslındai delux kahve köpüğüydü ama saçımdaki aynı bu renk
turuncu bi renk olmaz değil mi saçım?

sanırım olmaz canım..
saçların koyu değil aynı bu renkse..ama önce uçlardan başla..sonra diplere geç..
kahve köpüğünde turunculuk yok..turunculuk olmaz diye düşünüyorum..
inşallah iyi olur..
yapınca haber ver tatlım,ben merak ederim şimdi..

Son düzenleme:

cuma akşamı boyamayı düşünüyorum canım :) yazarım mutlaka

cnm voilanın küllü kumralını kulandım ve voila normalden çok koyu tutuyo..
bideee senin alt zemin şuanda zaten turunculuk olan bi renk bide koyu sarı almışsınn kızıllık turunculuk baya içercek...keşke küllü alsaydınnn...bidahaki boyamana loreallin küllü renklerini tavsiye ediyorummm...diger boyalar gibi koyu tutmuyor küllü olmasıda diger boyalardan daha kuvetli..yalnız beyazın varsa kapatmıyor tek kötü yanı bu::)

küllü kullanmalısın bence de cnm arkadaşın dediği gibi :) ayrıca kahve köpüğünde turunculuk biraz var arkadaşım palettenin kahve köpüğüne boyamıştı ve hafif turuncunumsu olmuştu :26:

arkadaşların dediği gibi küllü sarı alsaydın keşke artı aynı tonda boyama yapacagın için pek bır degışım olmayacaktr 9.1 dene bence hem bır ton daha acığı hemde kullu turunculasmayı azaltır...rengim acılmasın dıyorsanda 8.1 e boyamalısın...

yorumlarınız için teşekkür ederim.
ancak içim rahat etmedi, evde saç rengi açma konusunda daha önce başarısız olmuştum, eski maceralarım geldi gözümün önüne gidip boyayı değiştirdim, koyu kumral aldım onun yerine. kendi rengime dönücem şimdilik.
tekrar teşekkür ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…