Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamavoila karamel merak edenlere (resimli)
arkadaşlar açık kumral saçlarıma voila karamel uyguladım,, kızıllı karamelli bir renk elde ettim, ilk başta koyu oldu ama bir kaç yıkamada koyuluğu aktı, iki yıkamadan sonra elde ettiğim renk bu, ,
şu sıra karamel rengi çok moda bu rengi araştıran arkadaşlara yardımcı olur inşallah
bence çok güzel olmuş...bende bir ara bu rengi yaptırdım ama eşim istemiyor diye koyulaştırdım saç rengimi...
Voila 4.16 Kestane Küllü Kızıl aldım bu hafta deneyeceğim...İlk defa Voila kullanıorum.İnşallah güzel olur.daha önce bu rengi kullanan varmı?
arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız beni çok mutlu etti, ama maalesef çabuk akıyor ve ilk boyadığınızda biraz koyu oluyor yıkandıkça açılıyor akıyor ama yine de tatlı bir renk kalıyor bilginiz olsun
canım garnier ı hiç methetmem, kimse memnun kalmadı çevremde kullananlardan, voila güzel ama o da hızlı akıyor en güzeli vitalin karemeli bence, tüp boya olduğu için daha kalıcı bilgin olsun