• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama voila bit yapıyor

hazinem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
374
31
123
iki kez saçlarımı ikili satılan voila ile boyadım.ardındanda bitlendim.nede olsa iki boya 1 pakette şaşırmamak lazım

bende kullandım ama öle bişi başıma gelmedi
hatta çevremde kullanan çok arkadaşım var daha bi şikayet duymadım

çok ilginç ya mirmirmirmir
boya nasıl bit yapıyorki?
bende bitli saça boya yaparsan
bitler ölür diye biliyorum.

ekonomik diye 3 yıldır voila kullanıyorum ve hiç bitlenmedim bence başka yerden gelmiştir bit....

Boya zaten kimyasal,kimyasal bir karşımda bit mi olur?yaşayamaz ki bence boyadan olmaz sen sana biri bulaştırmıştır..,Ya iki boya olsun yada üç ne farkederki,millet bitmi dolduruyor. Biraz kafanızı çalıştırın kimyasallar içinde hiç bir canlı yaşayamaz.....

Son düzenleme:
Boya zaten kimyasal,kimyasal bir karşımda bit mi olur?yaşayamaz ki bence boyadan olmaz sen sana biri bulaştırmıştır..,Ya iki boya olsun yada üç ne farkederki,millet bitmi dolduruyor. Biraz kafanızı çalıştırın kimyasallar içinde hiç bir canlı yaşayamaz.....

kesimlikle haklsın canım ..çok saçma ..

yapmayınnn yapmayınn..
olur mu öyle şey??
bilimin çok da gelişmediği dönemlerde adamın biri (adını hatırlayamadım) bir deney yapıyor;
kirli çamaşır ve yiyecekleri bir araya koyuyor ve diyorki bu birliktelikten ben fare oluşturdum.çamaşırları ve yiyecekleri kapalı bir kaba koyup deniyor bu sefer,tabiki fare yok.deney sonunda raporda bu birlikteliğin açık havada olması gerek diye de not düşmüş..

yapmayın hangi yüzyılda yaşıyoruz??

kız senın baskasından gecmıstır bıt basına boyalı saca bıt gelmez 1 2.cısı zaten ıcındekı amonyak bıtı oldururur ole denk gelmıstır yok ıcıne bıtmı doldurdular:roflol:

bit yapar mı bilmem -ki hiç ihtimal vermiyorum- ama özellikle kızıl renkleri hemen akıyor. her yıkamada havlu yeni boyanmış gibi boya oluyor. kolestondan şaşmamak lazım. ilk boyamadan sonra havluya boya neredeyse hiç çıkmıyor.

Arkadaslarinda dedi gibi bit sana boyadan degil kesin baska birilerinden gecti.
Voila bit yapsaydi simdiye kadar sikayet yüzünden bu ürünü kaldirmis olmalari gerekirdi.

canım çok alakasız bir durumdan söz ediyorsun yaa ne alaka
bit pislikten ya da biriden gelirse bitlenirsin sanada birinden gelmiştir
boyanın bit yaptığını da ilk kez duydumm

benimde kızım komşu kızından dolayı bitlendi.ondan da bana ve hamileydim.bit şampuanı kullandım kewell geçti.sonra kızım bi daha oldu.yine bana ve boyadım saçımı geçti.tabi doğumdan sonra boyadım.hala o komşumla görüşüyoruz ve yine kaçınılmaz son olacak diye çookk korkuyorum.kızım 3 yaşında.yavrummmm.hergün bit-sirke taraması yapıyoruz.

kaynım cildiyede prof. ona sorduk eğer bit olmuşsa 1 ay önce sirke saça yerleşip bit oluyormuş.okula giden çocuklar sürekli kontrol edilmeli.ve bu ara aşırı bit salgını varmış.amaaannn dikkattt edin çocuklarınıza.

Öncelikle bitin kimyasal içerisinde yaşayamama durumu var zaten. Hadi onu geçtim; bu canlı oksijensiz ortamda yaşayamaz. O sebeple boya içerisinde olsa dahi, kapalı ortam içerisinde oksijensiz kaldığından ölmesi gerekir. İmkansıza yakın bir durum söz konusu kısaca.

bitkisel yada organik bir boya degilse bahsettiginiz, kimyasal bir bilesenin bit yahut bit yumurtasini icermesi ,olasi mumkun olmayan bir durum ..

kisacasi "imkansiz"..

Emin olmadiginiz konularda ,kesin tavirlarla konusmaz! insanlari yanlis yonlerdirmezseniz iyi olur ..

Back