• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama voila bakır kızıl 6.46 boyadım ama koyu oldu !!!!!!!!!???

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul
voila bakır kızıl boyadım saçımı ama kutu üstündeki renkten çok koyu oldu saçım rengi açıktı karamel gbi ama koyulaştrdı ve hafif kızıl oldu sadece deneyen varmı ?? zamanla açılır mı ?

yeni boyadığın için koyu olması normal,voilanın renkleri koyu tutar genelde ama kalıcı değil akıyor zaten boyadığın renkte koyu kumral kızıl bakır o renk akacaktır hiç merak etme içinde bakırlık kızılllık olan renkler %100 akar bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum

yeni boyadığın için koyu olması normal,voilanın renkleri koyu tutar genelde ama kalıcı değil akıyor zaten boyadığın renkte koyu kumral kızıl bakır o renk akacaktır hiç merak etme içinde bakırlık kızılllık olan renkler %100 akar bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum

teşekkürler umarım canım çünkü siyah gibi oldu kutu üstündeki ile alakası yok !!

Back