Saç Rengi ve Saç Boyama voila 8.0 koyu sarı deneyen var mı? acil yardım

elvoscan

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
1.416
5
316
Diğer
selam kızlar, yıllardır kendi saç rengimi kullanan ben, yaşamımdaki tek düzelikten sıkılmış olmalıyım ki bir işe kalkıştım. saçlarım koyu kumraldı. doğal ve hoştu ancak 30 yaşında 1çocuk annesi olarak artık beyazlar görülmeye başlamıştı. kuaförüme gittim dedimki, böyle balyaja benzeyen ışıltılar at ama çok değil önce gözüm alışsın, saçımın 2 ton açığı olsun. bir de önlerimdeki beyazlar için azcık dipten de at. neyse uzatmayayım, saçıma cart sarı röfleler attı. ve ben az at gözüm alışsın dediğim için de parça parça böyle koyunlara sürerler ya boya aynı öyle oldu. 1hafta denize gittim daha da cartladı. sinir oluyorum yani anlıcağınız. voila 8.0 koyu sarı kutusundaki kızın saç rengi çok güzel. onu boyarsam kafamdaki cart sarılarla daha uyumlu olur diye hayal ediyorum. ve fikirlerinizi bekliyorum. teşekkürler...

ben boyadım canım kutudaki gibi öyle açık rnk çıkmıyor kahverengimsi bir renk çıkıyor..açtıgım konulara bkarsan bulurusun resimli

üstündeki renkle alaksı yok onun . bildiğin kahve oluyo .çok kötü.hemde ben kendi doğal sarı saçlarımın üzerine boyamıştım hani biraz açılsın diye bi baktım saçımdan kaç ton koyu renk oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…