• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Voila 4.8 sütlü kahve

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
205
323
İstanbul
selam arklar bgn migrosta boya reyonunda çok tatlı bır renk dikkatimi çekti.voila 4.8 sütlü kahve ..voila nın yeni saç boyası serilerindendi.acaba bu reng kullanan arklar varmı ?Şeniz

canım bu rengi kullanmadım hiç ama daha önce voilanın başka renklerini kullandım. ben voila yı tavsiye etmem. çünkü kutunun üstündeki renkler hiç tutmuyor. kutuyla alakası olmayan renkler çıktı hep:oklava:

bu rengin güzelliğine vurulup 1 hafta önce boyadım.saçlarım kahverengiydi.( önlerde biraz koyuluk var onu da gideremiyorum bir türlü:) )
Sonuç saçlarım boyamadan önceki halinden daha koyu oldu, nerdeyse siyah gibi..kutudaki renkle alakası yok. açık renk isteyen boyamasın.
şu an koyu saçlarım daha parlak renk fena değil:)

bu rengin güzelliğine vurulup 1 hafta önce boyadım.saçlarım kahverengiydi.( önlerde biraz koyuluk var onu da gideremiyorum bir türlü:) )
Sonuç saçlarım boyamadan önceki halinden daha koyu oldu, nerdeyse siyah gibi..kutudaki renkle alakası yok. açık renk isteyen boyamasın.
şu an koyu saçlarım daha parlak renk fena değil:)

evet genelde kahve tonları sıyah cıkıyo resmen

Back