Çocuk Hastalıkları voiding yaptıran var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
benim kızımda 7 yaşında çok sık iye geçirdiğimiz için doktorumuz sintigrafi,voiding ve ürodinami istedi çok endişeliyim

merhaba
benim bir arkadaşımın oğluna da dmsa filmi çekildi,bu filimde lezyon görüldüğü söylendi ve net olmadığından voiding sondalı film istediler.
İzmir'de bu konu ile ilgili önerebileceğiniz iyi bir doktora ihtiyacım var.
bilgilendirirseniz sevinirim.

Bugun 67 gunluk oğluma voiding yaptirdim şişli etfal de iki haftadir bu korkuyla yaşadım çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı sondayı acil de çocuk doktoru taktı ve bebegimi hic ağlatmadı film de ise sadece röntgendi

konu çok eski ama hanımlar neler yaptınız ultroson temiz çıkıp sintigrafi kötü çıkan var mı

Merhabalar kızım 3 yaşında 6 aylıkken 3. Derece kacagin oldugunu ogrendik simdiye kadar bactrim kullandik ve 2 gun sonra voiding yapilacak cok sukur bu surede hic enfeksiyon gecirmedik dr durmayacagi icin sondada anestezi onerdi fakat anesteziyle Ktig mi pasifmi belli olmayacak yani iserkenki filmde cok onemli idrar doluyken bide iserken kaciyor 2 turlü su bar ve bunun icin uyanik olmasi lazim cok enfiseliyim insallah gecmistir yakin zmanda yaptiran yada bu yaslarda yaptiranlar nasil yol izlediniz herkese gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…