öncelikle geçmiş olsun canım aynı şeyleri bende yaşıyorum şu an koruyucu kullanıyoruz voiding bitince çekilecek.nası endişeliyim nasıl olacak ne olacak... daha önce bunu yaşayan anneler bize yazsın en azından bilgili olmak adına malesef dr larara göre önemsiz birşey ama ben çok endişeleniyorum...
öncelikle geçmiş olsun canım aynı şeyleri bende yaşıyorum şu an koruyucu kullanıyoruz voiding bitince çekilecek.nası endişeliyim nasıl olacak ne olacak... daha önce bunu yaşayan anneler bize yazsın en azından bilgili olmak adına malesef dr larara göre önemsiz birşey ama ben çok endişeleniyorum...
papatya geçmiş olsun hiç endişelenme sen ankaradasın sana tavsiyem hacettepede baktır.benim oğlumun ilk voiding bir özel hastanede çekildi ve sonda takamadılar.sonra takıldı ve oğlumda vur tespit edildi.grade 4.hacettepede bir prof götürdüm adınıda vereyim mehmet emin şenocak.sonra ameliyat oldu ve tekrar voiding çekildi ve oğlum hissetmedi bile.tavsiyem voiding öncesi antibiyotik kullanmanız ve bir hafta öncesinde idrar kültürü baktırmanız.kültür baktırmadan asla ve asla voiding yaptırmayın.çünkü enfeksiyon varsa yukarıya böbreklere kadar taşır.birde iki kişi gidin.hacettepede baktırmanı tavsiye ederim.ameliyat sonrası oğlumun hastalığı geçti ama neler çektik 2hafta hastanede kaldık ve oğlumun 4dreni ve sondası vardı bunları yaşadığında 15aylıktı.inan bana bu çekilenlerin yanında voiding lafı bile olmaz.5yaşına kadarda her yıl çekilecek.tek tesellimiz erken teşhis ve böbreklerde problem yok
cnm senin oğlun neden ameliyat oldu benim oğlumunda böbreklerinde genişleme var oda şubatta ameliyat olacak bizde hacettepede serdar tekgül diye bi dr.a gidiyoruz lütfen bize deneyimlerini anlat çok korkuyorum bu arada oğlum 4 aylık ameliyat sırasında ne gibi zorluklar çektiniz
anneler (voiding) sondalı film yaptıran varmı? kızıma idrar yollarındaki enfeksiyonun nereden kaynaklandığını bulmak için sondalı voiding yapacaklar. mesaneden içeri girip kamerayla bakacaklarmış. yaptıran varsa lütfen yazsın. bebişimin canı yanacak mı? ne yapmamız gerekiyor. lütfen yaşadıklarımızı paylaşalım. çok endişeliyim. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?