Vodafone en uygun faturasız tarife

eminedmr21

Karaktersiz insan uzak dursun!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
141
125
103
29
Ben 1 yıldır vodafone yım kendime uygun bi tarife istiyorum ama
bulamadm siz hangi tarifedesnz. Esnek süper tarifeyi kullanıyorum ama 25 lira her ay butceme fazla geliyr sizinki hangisi

Vodafone'un sayfasinda yok mu tarifeler?

Ben 1 gb internet 500 sms 500 dk konusmayi 18 liraya yapiyorum.

musteri hizmetlerini arayin tarifenizi degistirmeniz gerekiyordur o yuzden yapamiyorsunuzdur kendiniz.
Ewt ama 500 sms az benim için degerleri tamam. Çünkü asker esiyim

Ewt ama 500 sms az benim için degerleri tamam. Çünkü asker esiyim
Vodafone faturasizda 1000 dk 1 gb kampanyasi var 29 tl
Vod faturali red uyelerine ozel 49 tl lik 3 gb 1000 sms 1000 dk var (saniye bazli)
Sms istiosan vod kullanıcilarina ozel 10.000 sms oluyor.
Musteri hizmetlerini aramadan gecis olmuyor bunlar tarife cunku.

Vodafone faturasizda 1000 dk 1 gb kampanyasi var 29 tl
Vod faturali red uyelerine ozel 49 tl lik 3 gb 1000 sms 1000 dk var (saniye bazli)
Sms istiosan vod kullanıcilarina ozel 10.000 sms oluyor.
Musteri hizmetlerini aramadan gecis olmuyor bunlar tarife cunku.
Ilgın için teşekkürler ☺

Bool bool msjlasiyorum twlwfonla konusmayi da sevmiyorum sahsen :) sende bana uyar diyosan 12 tl ye bin sms vodafon disina on bin sms vodafon icine sms paketi var ben ondan kullaniyorum :)

Bool bool msjlasiyorum twlwfonla konusmayi da sevmiyorum sahsen :) sende bana uyar diyosan 12 tl ye bin sms vodafon disina on bin sms vodafon icine sms paketi var ben ondan kullaniyorum :)
Oda guzlmis ama bana dk ve internette lazm

Efsane fırsat tarifesi, her yöne 500 dk, 1000 sms, 1 gb internet ayda 18 tl. Hepsi fazla geliyor bana, bitiremiyorum bile. Daha düşük bir tarife olsa ona geçerim hatta.

İmkansızı aradığın için bulamıyor olabilir misin ?
20 tlye seni şu anda konuştuğundan daha iyiye konuşturacak bir paket hiç duymadım.

İmkansızı aradığın için bulamıyor olabilir misin ?
20 tlye seni şu anda konuştuğundan daha iyiye konuşturacak bir paket hiç duymadım.
İlgin icin tesekkurler ama sms ve dk benim icin onemli internet az olsada olur evde pc var zaten

18 TL'ye 500 dk, 1000 sms ve 1 gb interneti olan Efsane Fırsat kullanıyorum, 1 gb fazla bile geliyor. Evimde, yurtta falan wifi olduğu için internet paketini bitiremiyorum bile ben. Hatta geçenlerde mesaj geldi, bu kullandığımın 2 gb internetli olanıydı sanırım 20 TL ve daha ekonomik aslında internet fazla bile geliyor, ne yapayım. Daha ucuzunu bulamazsınız diye düşünüyorum ki bence gayet ucuz.

Back
X