- 20 Ocak 2010
- 46.968
- 173.275
- 1.123
- 44
Arada ki o birkaç günlük fatura geliyor evet bunda bi hata yokMalesef birde hatti iptal ettikten 1 hafta sonra tekrar bi fatura geldi. Onuda ödedik kapandı hat şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada ki o birkaç günlük fatura geliyor evet bunda bi hata yokMalesef birde hatti iptal ettikten 1 hafta sonra tekrar bi fatura geldi. Onuda ödedik kapandı hat şükür
Ben de bunu düşündüm konuyu okurken.Türk telekom gibi leş bir operatöre geçmek isticek kadar ne yaşadınız bu hayatta?
Antalyanın merkezinde çekmeyen operatör yapmışlar allahsızlarBen de bunu düşündüm konuyu okurken.
Türkiyede doğru düzgün alt yapı olmadığı için hepsi birbirinden kötü ama türk telekom en kötüsüPeki Turkcell nasıl ?
İzmirin merkezinde de çekmiyor. Çekmeyen operatör yapmışlar bence insanların sabrını sınamak içinAntalyanın merkezinde çekmeyen operatör yapmışlar allahsızlar
Aşk olsun tt ye laf ettirmem 4 yıldır kullanıyorum :)) çok memnunumTürk telekom gibi leş bir operatöre geçmek isticek kadar ne yaşadınız bu hayatta?