Vodafone dan kurtulmak istiyorum

Zerre

Dum vita est spes est.🎈
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
10.618
34.862
548
25
Arkadaşlar hayırlı akşamlar herkse. Ben Vodafone dan kurtulmak istiyorum ama hattım faturalı ve cayma bedeli ödemek zorundayim. Cayma bedeli 70 TL küsürdü ama az önce baktım 213 TL olmuş ve ben bu cayma bedelini ödemeden Vodafone dan ayrılmak istiyorum TT geçmek istiyorum. Şimdi diyeceksiniz ki kullanım sürenin sonunda ayrilabilirsin ama o kadar uyanıklar ki faturanın kullanım süresi bitmeye yakın hop diye başka bir faturayı tanımlıyorlar arayıp söylüyorum ben sizden böyle bir fatura talep etmedim nasıl oluyor bu diyorum diyor ki görevli faturanizi iptal ettim gelecek ay yenilenmez ama yine yenileniyor. Ben cayma bedelini ödememek için ne yapmalıyım yardım ederseniz çok sevinirim 🤩🤩

Kafalarına göre tanımlama yapamazlar taahütünüz bitmemiştir bilmiyorsunuz muhtemelen yapıyorlar diyorsunuz her sene operatör değistiriyorum nerdeyse hiç cayma bedeli odemedim ve haberim olmadan taahhüt yenilenmedi ;)

Cayma bedelini ödemek zorundasınız malesef başka yolu yok operatör değiştirmenin şu durumda

Tüketici haklarına sor😂

Fatura dediğiniz tarife mi?

Benim de süresi dolmak üzereyken dün aradılar yenilemedim. Sizinki nasıl size sormadan yenileniyor çok rahatsız edici.

Arkadaşlar hayırlı akşamlar herkse. Ben Vodafone dan kurtulmak istiyorum ama hattım faturalı ve cayma bedeli ödemek zorundayim. Cayma bedeli 70 TL küsürdü ama az önce baktım 213 TL olmuş ve ben bu cayma bedelini ödemeden Vodafone dan ayrılmak istiyorum TT geçmek istiyorum. Şimdi diyeceksiniz ki kullanım sürenin sonunda ayrilabilirsin ama o kadar uyanıklar ki faturanın kullanım süresi bitmeye yakın hop diye başka bir faturayı tanımlıyorlar arayıp söylüyorum ben sizden böyle bir fatura talep etmedim nasıl oluyor bu diyorum diyor ki görevli faturanizi iptal ettim gelecek ay yenilenmez ama yine yenileniyor. Ben cayma bedelini ödememek için ne yapmalıyım yardım ederseniz çok sevinirim 🤩🤩
Hayırlı akşam çok yakın zamanda taahhütüm doldu memnun kalmadığım operatörden kaç defa aradılar yeni paket tanımlamak için kesinlikle kabul etmiyorum kapatıcam dedim ve gününe bikaç gün kala kapattım biraz zorladılar ama hergün aradım kapatma işlemini gerçekleştirin diye sonunda kapattılar yeni oparatöre geçtim taahhütünüz yakınsa bekleyin cayma bedeli ödemeden kapatın sevgiler

Hayır yanlış bilmiyorum bizzat benim haberim olmadan yenilediler faturayı. Başka bir faturaya geçmek isteyip istemediğimi sormadılar bile

Mesela ablam da Vodafone kullanıyor o da yıllardır faturalı her sene tarifesinin süresi bitince arayıp başka bir faturalı tarifeye geçmek isteyip istemediğini sordular ama bu sene direkt yeni bir fatura tanımladılar ikimizde gün sayiyorduk Vodafone dan ayrılmak için ama maalesef kurtulamadık

Vodafone kadar leş bir tarife yok. Evde hattım çekmediği için ona geçmiştim bir ara ama 3 ay zor dayandım. Eski hattıma nasil geri dondugumu bilemedim. Çalışanları cok ilgisiz, seni dinlemiyorlar bile.
Çağrı merkezini aramanız daha sağlıklı olur ama o parayı ödemek zorundasınız. Geçtiğimiz kış kayınvalidemin hattını kapattık bir sürü para vermiştik.

Konu başlığı için yazdığım açıklamalar daha önce başkaları tarafından kullanılmış olduğu için anca bu oldu

Vodafone kadar leş bir tarife yok. Evde hattım çekmediği için ona geçmiştim bir ara ama 3 ay zor dayandım. Eski hattıma nasil geri dondugumu bilemedim. Çalışanları cok ilgisiz, seni dinlemiyorlar bile.
Çağrı merkezini aramanız daha sağlıklı olur ama o parayı ödemek zorundasınız. Geçtiğimiz kış kayınvalidemin hattını kapattık bir sürü para vermiştik.
Hadi yaa 😕😕

Bende umutlanmıstim süresi bitince iptal ettiririm ödemem diye

Back
X