Tüp Bebek Merkezleri VKV Amerikan Hastanesi BULENT URMAN veya Op. Dr. Emre KARATEKELİOĞLU hakkında yardım

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
623
Diğer
Merhaba arkadasşlar. Bir arkadasım ıcın ıyı bır tup bebek doktoru veya hastanesı arıyoruz. Şuan ıcın onerı olarak şu ıkı dr. arasında kaldık.

BULENT URMAN hakkında ılgı alaka acısından ıyı seyler yazılsada yenı msjlarda ıslemler bıttıkden sonra ılgı alaka azalıyor.islem sırasında dr.baska bı yerde ıse baska hemsıre veya dr.lar toplama vs. ıslemlerı yapıyolarmıs.

Emre KARATEKELİOĞLU ıse genelde ıslemler sırasında ve sonrasında olumlu sonuclar alınmış şuan ıcın olumsuz bısey okumadım. kendısı Gayrettepe Florance N. Hastanesinde ün yapsada şuan kendısı aşşagıdakı adresde ozel klınıgını acmıs sanırım.

Herneyse bu ıkı dr. gıdıp menmun kalan veya kalmayan varmı nelere dıkkat etmek lazım.Teşekkurler sımdıden

Gümüşsuyu İnönü Cad. Dersan han. No:46 /1 TAKSİM / İSTANBUL beyoğlu-İSTANBUL

Tel No: 02122924919 op.Dr. Emre karatekelıoglu

Bu forum açılıp bu şekilde kalmış galiba. Ben Bülent Urman dan cok memnun kaldım. 2 kez yapışıklık için histereskopi oldum. Gayet ilgiliydi. Ben tavsiye ederim...

Merhaba Bülent urman a gidenler var mı hala
Olumlu sonuç alan
salı günü için randevu aldım görüşme yapacağım

Merhaba Bülent urman a gidenler var mı hala
Olumlu sonuç alan
salı günü için randevu aldım görüşme yapacağım
Ben 9 haftalik gebeyim. Amerikan hastanesinde Bülent Urman da tüp bebek tedavimi yaptırdım. Ekip cok ilgiliydi, inşallah sen de iyi sonuç alırsın. Bizi haberdar et...

Bülent Urman'ın uzmanlığı hakkında yorum yapabilecek durumda değilim. Daha önce kendisinin hastası olan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu hastane ve Bülent Bey'de karar kırdık. Başka güvendiğimiz kadın doğum profesörünün onayı ile kararımız kesinleşti.

Bülent Bey, bulunduğu posizyonundan dolayı oldukça yoğun bir insan. Benim tedavim sürecinde bana hep koşarak geldi ve muayeneden koşarak gitti. Ben karakter olarak sınırları zorlamayı hiç sevmeyen bir insanım dolayısıyla Bülent bey ile aramda inanılmaz kopuk bir doktor hasta ilişkisi oluştu. Sormam gereken soruları yanında ona yardımcı olan Ayşen Hanım'a yönlendirmek zorunda kaldım. Ben beni tedavi eden doktorla daha iyi bir diyolok içinde bulunmak isterdim. Sorun var mı hemen sor benim daha yetişecek yerim var, sana fazla zaman ayıramayacağım tutumuyla karşımda bir doktorun olması bana hiç iyi gelmedi. Bulent bey benim kim olduğumu bilmeden, hasta X olarak tedavimi yürüttüğünü düşünüyorum. Eğer siz de benim gibi sınırları zorlamayı sevmeyen, çekingen biri ama bir o kadar da tedavi sürecinde neler olup bitiyor detaylı bilmek isteyen bir hastaysanız Bulent bey gibi doktor size göre değil.

Çok şanslıyım ki İngilizce biliyorum. Tedavi sürecimde öğrendiklerimin çoğunu Amerikalılar tarafından hazırlanmış web sayfaları veya Amerikalı kadınlar tarafından yazılmış forumlardan öğrendim. Ben Amerikan hastanesinin daha profesyonel çalışacağını düşünerek seçmiştim. Internette yığınla bilgi var ama çoğunluğu muhtemelen yanlış ya da yanıltıcı. Benim bu bilgilerin peşinde gitmeme gerek kalmamalıydı. Doktorların beni eksik bilgilendirmesinden dolayı embriyo yerleştirildikten sonra çok çok zor günler geçirdim. Halbuki bunu fazladan sarf edecekleri iki cümleyle önleyebilirlerdi.

Birinci olumsuz denemenin ardından, Bulent Bey ile dolayısıyla hastane ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Embriyolarımı başka bir merkeze aldıracağım. Henüz daha karar vermedik diğer merkezi. Bu sefer acele etmeyeceğim.

selam kızlar,
bir arkadaşımı benim yaşadığım mutluluğu yaşaması için Amerikan hastanesine gönderdim, beni aradı abla ben bu kadar para veremem diye bende şaşırdım sordum ne kadar olmuş diye, Tüpbebek fiyatlarına zam elmiş 15.000 tl olmuş.

Yeni
evet yaa arkadasimda aynisini soyledi fiyatlar ucmus. hani derlerya elini versen kolunu kaptirirsin öyle olmuş. tercih edenlere daha dikkatli olmasini tavsiye ederim. Artik Bulent hocada mua ucreti almaya baslamis 500 tl. ne olduysa anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…