Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu vizona perde

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sule-46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
1.403
5
116
Kahramanmaraş
sizce hangi renk fon perde alayım?beyaz tugra desenli tul düşünüyorum fon da turkuaz.bir-iki de turkuaz yastık.ve aksesuar lazım duvarlar da boş.beyaz cerceve ve mumluk istiyorum.netten bakıyorum bulamadım henuz.kanvas tablolar görüyorum dandik bi poster yollarlar diye guvenemiyorum.
bu oturma grubu turuncuydu 5 yıl kullandım yeni eve gecerken kaplattım.masa da alınacak daraltacak biraz koltuklar cok kaba :(

Son düzenleme:
süt kahve fon ile tuğra desenli tül hoş olur turkuazı kırlentlerde ve objelerde kullanırsanız daha hoş olur

Son düzenleme:
koltukları kapaltırken büyük kırlentler önceden de model de var mıydı sen mi eklettin? turkuaz fon yerine kırlentlerinin desenler,nde turkuaz olmalı bence. çünkü böyle canl renklerin modası çabuk geçiyor,

sizce hangi renk fon perde alayım?beyaz tugra desenli tul düşünüyorum fon da turkuaz.bir-iki de turkuaz yastık.ve aksesuar lazım duvarlar da boş.beyaz cerceve ve mumluk istiyorum.netten bakıyorum bulamadım henuz.kanvas tablolar görüyorum dandik bi poster yollarlar diye guvenemiyorum.
bu oturma grubu turuncuydu 5 yıl kullandım yeni eve gecerken kaplattım.masa da alınacak daraltacak biraz koltuklar cok kaba :(

Koltuğunda bulunan küçük kahve kırlentlerin yerine turkuaz düz yastıklar ve küçük objeler mumluk vs. ve odanın duvarına asacağın şık modern tablo ile odanın havasının değişiceğini düşünüyorum..Bir kaç tavsiyede bulunmak istedim.

Eklentiler

• $cam-mumluk-çeşidi.webp
    $cam-mumluk-çeşidi.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 394
  • $mumluk.webp
    $mumluk.webp
    12 KB · Görüntüleme: 788
  • $T21109p26.webp
    $T21109p26.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 178
  • $B11525-soyut-kelebekler.webp
    $B11525-soyut-kelebekler.webp