Vizon Rengi Duvar

casper87

mutluyuzzzz
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
825
24
Kızlar yeni eve taşınacağım.Ev 120 metrekare ve 3.kat ne karanlık ne çok aydınlık.Ve ben evi komple vizon yada tiramisu rengine boyatmak istiyorum.Herkes çok karanlık olur ve boğar diyor.Fakat ben kum beji,çakıl taşı,şampanya,mine rengi vs gibi açık renkleri sevmiyorum.Hiç evi komple vizon rengine boyayan var mı karanlık olsa ne olur ki ben zaten kalın perdeleri hiç açmıyorum.Çalıştığım içinde akşamdan akşama evde olacağım.2 tane çocuğum var duvarlar kirlense bile silince geçer belli olmaz diye düşünüyorum ama kararsız da kaldım.Koltuklarım krem yanları siyah deri.Yada başka bu tonlarda çok açık olmayan ne renge boyatabilirim.

Tek duvar koyu olsa diğer taraflar açık renk olsa güzel olurda hep karanlık kasvetli olur.
pazar günleri ferah bir ev isterim ben.
niye perdeleri açmıyorsunuz.

bende sizin gib düşünüyordum ama inanın koyu renk kullanmış biri olarak hiç ama hiç tavsiye etmiyorum ilk evimde duvarlardan birini bildiğiniz çikolata rengi diğer taraflar bej-pempemsi br renk ti ama sonra cok daraldım bu renklerden 2. evimdede yine aynı duvarları bej-vizon rengi boyadım o kadar aydınlık olmasına rağmen cok sıkıldımm eve gırıyorsun ev de kasvetlı bır hava oluyor ev boğuluyor hakkikaten ama iki evimdede sadece yatak odamı açık gri yaptım ve her seferinde yatak odama girdiğimde bi içim açılıyor bi ferahlık geliyor yani gene siz bilirsinizz

Bende bir yerde koyu gri-açık gri kullanılmış hatta açık gri mavimsi durmuş. Koyu olan kısma çerceveler duvar süsleri asılmış. lambaderlede sarımsı ışıkla, sıcak bir hava kalmış. bayılmıştım.
Eski hali yeni hali diye yayınlamıştı yani süper durmuş duvarlar.
Kendi evim olursa bende öyle yapıcam mobilyalarım açık renk zaten.

Benim yatak odamda ona benzer sayılır duvarlar açık gri mavimsi yatak başının olduğu duvara ben duvar kâğıdı yaptım perdem organze tülden gri yaptım evimin en karanlık odası ama yinede diğer odalardan daha tatlı diğer odalarımıda en kısa zmanda açacağım hatta beyaz bile olabilir gri ve tonlarını kesinlile duvarlarda tavsiye ediyorum hem modern hemde şik oluyorr

Açık renk olmalı kesinlikle hele tiramusu nedir vizon çok koyu bir duvarın rengini kum beji diğerini vizon yapsanız neyse de her taraf aynı ton çok koyu kaçar içiniz daralır bir süre sonra açık renge kombin yapmak daha kolaydır arkadaşın önerdiği lüle taşını da tavsiye ederim çok açık griler falan da kullanabilirsin bir de odalar farklı tonlarda olabilir sıkıcı gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…