Vizesiz Yurtdışı Balayı Seçenekleri:)

sonpismanlikfayda

Siz Herşeye Bedelsiniz!
Kayıtlı Üye
10 Mart 2008
1.958
52
40

RAHATÇA GİDİLEBİLEN ÜLKELER
Arnavutluk, Bahamalar, Barbados, Bolivya, Bosna Hersek, Dominika, Ekvador, El Salvador, Fas, Filipinler, Gambiya, Guatemala, Hırvatistan, Honduras, Hong Kong, Jamaika, Japonya, Kazakistan, KKTC, Kolombiya, Güney Kore, Kosta Rika, Makedonya, Maldivler, Malezya, Nikaragua, St. Lucia, San Marino, Singapur, Solomon Adaları, Sri Lanka, Swaziland, Tayland, Trinidad Tobago, Tunus, Vatikan.

VİZE OLMADAN GİDİLMEYECEK ÜLKELER
Afganistan, ABD, Angola, Avustralya, Birleşik Arap Emirlikleri, Cibuti, Ermenistan, Etiyopya, Fildişi Sahili, Guyana, Hindistan, Irak, İngiltere, İrlanda, Kamboçya, Kamerun, Kanada, Katar, Kıbrıs Rum Kesimi, Kongo, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Kuzey Kore, Kuveyt, Lesotho, Liberya, Libya, Lübnan, Madagaskar, Malavi, Mali, Malta, Moritanya, Mozambik, Myanmar, Namibya, Nauru, Nijer, Nijerya, Orta Afrika Cumhuriyeti, Papua Yeni Gine, Paraguay, Ruanda, St. Christopher Nevis, St. Vincent Grenadines, Sao Tome Principe, Senegal, Sierra Leone, Somali, Sudan, Surinam, Suriye, Suudi Arabistan, Tanzanya, Tayvan, Togo, Uganda, Ürdün, Vanuatu, Yeni Zelanda, Zambiya, Zimbabwe.

Kızlar vizesiz gidebileceğimiz bir sürü ülke var ne kadar güzel:) Balayı için güzel olur diye düşünüyorum...

çok iyi canım yaa burda 5 yıldızlı bi yere gitsen aynı ücreti ödeyeceksin zatennsüper bence ben de düşüneyimm canım çok sağol emeklerine sağlıkkk

Rica ederim canım... Ben de Türkiye'de balayı yerine aynı fiyatlara vizesiz yurtdışı balayı seçenekleri arıyordum. Kadınlar kulübüne baktım, böyle bişey yoktu ben yazıyım istedim. Faydalı oldu ise ne mutlu bana:))))

Kızlar ufak bir bilgi, Vatikana ve San Marino Vizesiz kabul ediyor ama buralara direk uçak seferi yok italya yada Fransa üzerinden gitmeniz gerek dolayısıyla vizesiz gidemezsiniz.

Arnavutluk, Makedonya, Bosna Hersek, Hırvatistan çok güzel ülkeler ama Balayı için uygun değil... Yani gezip görecek çok fazla bişey yok... Özellikle Makedonya akşam saat 8 den sonra bitiyor...

Balayı için önereceğim yerler ise Fas ve Tunus... ama yanılıp da TR deki fiyatlara orada balayı yapabiliriz diye düşünmeyin. Oteller pahalı, yani buradaki 4 yıldızlı fiyatına gene 4 yıldızlı ama 3,5 tan 4 yıldızlı bir otelde kalabilirsiniz. Marakeş te kalmanızı tavsiye ederim. Asıl Fas orası zaten, ve asıl gezip görülecek yerler de oralar, Marakeş, Fez, Rabat gibi şehirler, sakın kazablankaya gitmeyin hiiiç bişey yok... Gezip görmek için taksi tutmanız gerek sıkı pazarlık yapın, ne alırsanız alın pazarlıksız almayın...
Okyanusa karşı balık, Marakeşte Kasablanka rest. da tajin yemeyi sakın unutmayın.
Tayland güzel değil, daha çok sanayi ükesi, hoş ben iş için gitmiştim belki gezip görülcek yerleri vardır ama yoğunluktan ben bişey görmedim, ayrıca uçak bileti ççoooook pahalı...

ashemez canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Ben de en son Tunus'a bakıyordum. Birde Malezya çok güzel diye duydum. Bir fikrin var mı bu konuda. Hem vizesizmiş hem de çok güzel bir yermiş.

Yani araştırman lazım...
Bence Fas'ta oteller, marakeş otel diye google dan gir fiyatları araştır, ona göre karar ver, ben hep iş için gittim ve hep müşterilerimiz anlaşmalı otellerinde kaldım, o yüzden ben çok uygun kaldım...
O yüzden çok yorum yapamıycam hayatım, ama alışveriş yemek çok uygun..

biz japonya da okinawa adalarına gittik mütiş bi yerdi zaten vizesiz sorunsuz gidiliyo ama kocam jaon oldugu için biz sorunsuzunda sorunsuzunda gittik harika bi yer herkese tavsiye ederiz =)

biz 2006 temmuzda balayı için maldivlere(sun ısland hotel) gittik 1 haftaya yakın,dubai aktarmalı orayıda gördük mükemmel bir yer ve süper bir balayı seçeneği 2 kişi 3000 euro idi sanırım

Arkadaşlar,TUNUS balayı için güzel bir seçim olur.Ben bizzat gittim ve çok beğendim.Denizi de harika.Otantik yerlere ve eşyalara ilginiz varsa bayılacaksınız.Alışveriş de bir hayli ilginç hale geliyor.Hem fotolarınızda hoş bir arka plan elde edersiniz.Büyük Sahra çölünde deveye binip,yol almanız da hatrı sayılır bir anı olur:)

Fas... ya kızlar Fas'a gidenler biraz daha bilgilendirici bişeyer yazsanız ??
Ben hep Mısır diye düşünüyordum, çünkü mısır'ı çok merak ediyorum ama nişanlım Mısır'a her zaman gidilebilir özel biryer değil diyor o yüzden biraz daha özel olması için o maldivleri düşünüyor ama benimde aklım hep Mısır, Fas, Tunus ne bilim ya buralar aklımı çok cezbediyor

X