Vizeler geldi att ama ben alamyorum...

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
pazartesi sınavlarım varr...pazar günü ales sınavım var gelin görünkii..yıgınla fotokopi var elımde calısamıyorum sıkılıyorum atıyorum kenaraa bunalıyorum.........son senemdeyım okulun uzamaması lazım ama ıcımden gelmıyor calıssam da ezberledıklerım karman corman oluyor hıc boyle olmamıstım..........napıcam ben yaaaaaa

Bana da yardım edinn...senağlama
Benim 24 kasımda başlıyor ama daha bir şey yapamadım. Sıkıntılar basıyor dersin başına oturunca kendimi buraya atıyorum.
Ama ne dersek diyelim biliyoruz ki, iş yine biz de bitiyor.
Ne yapmamız gerektiği açıkça ortada 2 hafta kendimizi sıkıp, sonra rahat edicez
Ama gel gör ki, uygulamaya geçemiyorum:1no2:

island haklsıın ıkı hafta ama artık cok bunaldım elımde her yanımda fototkopı var 11 den berı calıscam ders hala kk dayım

sıkın dişinizi kızlar şurda ne kalmışsengözlerimebaksanab kız kısmı okurmuymuş diyipte okutulmamış bütün kızlar ve kadınlar adına çalışın ya sizinde imkanlarınız olmasaydı mesela ben 28 yaşımdan sonra orta okulu bitirmeye çalışıyorum neden? kız okumaz evlenir çocuk doğurur oturur bi tarafının üstüne:1no2: hiçte diil ben kabul etmiyorum! benmde üniv hayallerim var , yapmak istediğim bir meslek var ve en önemlisi okumanın yaşı yok: eğitim şart bu memlekette a.s kızlar başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin:Saruboceq:

Sağol canım ya çok haklısın. Allah razı olsun ailelerimizde ki, bizlere bu imkanları veriyorlar. Böyle düşününce sonuçta bunu yapmayan ailelerde var hala günümüzde.
Bizimki de öğrenci psikoljisi işte. Yumurta kapıya dayanmadan sıkamıyoruz. Kendi adıma söyleyeyim, okumak adına savaş vermedim, çünkü bu en doğal hakkım olarak verildi bana ailem tarafından. Dediğin gibi tüm zorluklara rağmen okumaya çalışsaydık bir şeylerin kıymetini daha iyi anlar, üzerimize düşeni yapardık. Doğu illerindeki başarının asıl nedeni de bu olsa gerek. Çocuklar ne sıkıntılarla ailelerine rağmen okuyorlar.
Dua edin bizim için de sınavlarımızı başarıyla halledelim.

bende okula giderken çok zorlanırdım sınav akşamı bi yığın kahve tüketip sabaha kadar çaılışırdım tansiyonum düşerdi kafam bi dünya olurdu öyle girerdim sınava öyle olunca çok yaratıcı olurdum:)) en düşük notumda 90dı valla işin ironik yanıda o zaten. keşke benimde şimdi vizelerim olsa yaa benim örgün bitti açıköğretimden devam özledim çok okulu sınavları ordaki evimi...

yhaa benimde sınavım var ama çalışamıorum.
işyerindeim şuan neden bilmiorum ama burda çalışmak ders çalışmaktan daha çekici gelio bana...
pazartesi günü şiir sınavım var ama ben çalısamıorum halaa...
bu benim aptallığm biliom ama ça lı şa mı o rum

size şöyle söyliyim elimde bir yığın fotokpi var demişsiniz.benim elimde genelde derslere gitmediğim zaman gidenlerden çektirdiğim de sınav zamanı bir yığın fotokopi olurdu.derslere girmediğimden okusamda anlamaz canım sıkılır vazgeçerdim ve bu sebepten okulum 1 sene uzadı.5 yıllık üniversite hyatımda ilk defa bu sene derslere girior en önde kendim not tutuyorum dolayısıyla eve geldiğimde ya da sınav zamanı notlarıma baktığımda o zaman işlenen ders gözümün önüne geliyor zaten hatırlıyorum be eskiden 10 kere bakarken bir konuya 4-5 kere bakmam yetiyor.artı başkalarından alınmış notlardan zaten anlaşılmıyor herkes kendine göre not tutar..ve uzatmamam gerekiyor bilinciyle insan çalışmak zorunda kalıyor.bunu bana büyüklerim hep söylerdide dinlemezdm.ama başıma gelince anladım.size tavsiyem derslere girip kendi bildiğiniz gibi not tutup kendi notlarınızdan çalışmak inanın fotokopilerden çalışmak çok zor ve çok iğrenç...benimde 24 kasımda başlıyor ama az dersim kaldığı iiçn sadece 1-2 aralıkta var ve ben bu pazartesinden tibaren çalışmya başlayacağım.aileme daha fazla yük olmamak adına kendi paramı kazanmak adına bir an önce bitirmek zorundayım...sınavlarınızda başarılar kızlarr... :Saruboceq:

canlarım Allah Yardımcınız olsun Rabbim sınavınızı başarılı gecirsin inşallah kazanırsınız emekleriniz boşa gitme dualarımız sizinle canlarım

kızlar bende napıcamı bilmiyorum
konu açan arkadaş yanlız değilsin
hiç ders çalışasım yok boşaldım kendimi

canım benim az gayret etseniz şu derslerinize çalışsanız inanki eğitimi tamamlamak kadar güzel bir şey yok evlendiğinizde kendi ayaklarınızın üzerine basmış olacaksınız vede eşinizden para istemiyeceksiniz kendi paranızı harcıyacaksınız eğitiminizi tamamlayın vede derslerinize daha çok zaman ayırın canlarım benim öpüyorum hepinizide

malesef kızlar benım esımde cok dagınık .....arkasını toplamak cıldırtıyor benı ......yapmasam ıs aklıma takılıyor bu sefer daha cok cıldırıyorum konsantre olamıyorum aıleme gıdeyım ordan sınavlara gıdıp geleyım bak notlarım dusuk gelıcek dıyorum gondermıyo daaa off offffffffff

valla benmde haftaya sınavlarım varrr degıl calısmak notları elıme alıncaa atasım gelıyooooo vıze gunu gelıncede sabaha kadar kahveye dayanıpp ders calısıyorummm bıktımm buu duzensızz calısmaktann

oooff yani duurmdayim haftaya deli gibi sinavim var bi ona bu buna bakip sitres olmaktan baska bisi yapamiyorum deli olcam al iste bugun de aksam oldu ya :s

bende aynı durumdayım o kitaplara, notlara bakınca sıkılıyorum daralıyorum. bir de son sınıftayım telafisi de yok düşündükçe kötü oluyorum çok stresliyim yaa

kızlar calısın yahu

ben de vıze fınal zamanı kendımı sıkardım bazen patlardım calısamazdım kek gıbı gıdıp gelırdım sınavlara

en son oyle bır kastım kı
''ver kurtul'' dedım hep kendı kendıme bu parolam oldu
bu okuldan kurtulmak ıcın ver hepsını kurtul dedım kendı kendıme aglamadım mı cok uzulmedım mı ama basardım sonunda bıtırdım ve cok rahatım kızlar bıtırın uzatmayın yıllarınıızı bosa gecırmeyın
gercı ınanın kı okul yıllarından guzel sey yok :)))) bunu da bılıyorum
su an elımde olsa yenıden o yıllara dönmek ısterdım okuyor olsam daha da uzatmak ısterdım ne yalan soyleyeyım :))

ben bugün iki sınava girdim birisi alttan kaldı büro diğeri dış ticaret die bi ders dış ticaret zor derken büro berbat geçti
oysa dün öyle çalıştımki
hoca sırf ezber istio tanımlar noktası virgülüne kadar ezberlencek neyse ezberdelim iki üç şey vardı okuyup geçtiğim ve hoca nonlardan sormuş gelde sinirlenme yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…