Vize Islemleri,Pasaport Islemleri,Yasal Soru Ve Sorunlariniz

E

Elis

Ziyaretçi
evet,,bu zamana kadar hic aklimada gelmemisti dogrusu,,ama su bikac gundur aklimi cok mesgul ediyo bu konu ,,etrafimdada oyle insanlar olmadigi icin bilgi alamiyorum,,internette arastirdimama istedigim bilgiler yok yada ben bulamadim.............icinizde vardir muhaakkak hollanda pasaportu almis arkadaslar,yada tanidigi olan,,neler yapmam lazim,,neler gerekiyo bilgi verirmisiniz lutfen,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:Saruboceq:

tesekkurederim,,,nedense benim konular hep havada kaliyoa.s.

evet,,bu zamana kadar hic aklimada gelmemisti dogrusu,,ama su bikac gundur aklimi cok mesgul ediyo bu konu ,,etrafimdada oyle insanlar olmadigi icin bilgi alamiyorum,,internette arastirdimama istedigim bilgiler yok yada ben bulamadim.............icinizde vardir muhaakkak hollanda pasaportu almis arkadaslar,yada tanidigi olan,,neler yapmam lazim,,neler gerekiyo bilgi verirmisiniz lutfen,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:Saruboceq:

a.s.Merhaba Hollanda pasoportu icin yeni yasadan yararlanabilirsin,15 yillik hollandada oturumun olmasi arti esiyin hollanda pasaportu varsa belediyeye basvurup sinava girmeden cifte vatandaslik alabiliyorsun.:nazar:

Benimde bir sorum olucak ben suan hollandada okuyorum ama onumuzdeki seneye trye temelli donus yapmayi dusunuyorum.Bu durumda pasoportumu yada bircok hakkimi kaybetme gibi bir durumum olurmu yada baska neler olabilir içinizde belki bilen vardir?

arkadaşlar bende tr de yaşıyorum ama ailem hollandada ben daha önce hiç gitmedim hollandaya ama gitmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim vize verilirmi bana yardımcı olursanızçok sevinirim

X