• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Viyole siyah

***GONCA***

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
56
0
286
32
İstanbul
Arkadaşlar şu anda saçım mavi-siyah bi daha ki boyamada viyole siyah yapmayı düşünüorum ne dersinixz bu renkle ilgili tecrübeniz veya bilgniz vr mı?

mor yansıması oluyor bu rengin bildigim kadarıyla... sınıf arkadasımda vardı.. o yaptı ama alttaki renk boyamıydı dogalmıydı bilmiyorum.. bide tam mor degilde garip bi sekilde tatlı bi renk parlaması vardı işin aslı ben begenmiştimm.. ayy aklıma gelmişken düz siyahın üstünede tutarmı ki??

ben boyamıştım ama çok çabuk akmıştı.. sanırım kalitesiz boya kullandığım için, pek duyulduk bişi değildi farmacolordu galiba.. bir de yanlışlıkla boyadan hemen sonra şampuanlamıştım saçlarımı..

fakat renk çok hoş oluyor bence.. renk olarak tavsiye ederim kesinlikle.. hem siyahın zenginliği var hem de değişik kırmızı/mor arası bir ışıltısı, sıcak bir rengi, çarpıcılığı var.. yalnız düz renklere göre daha çabuk akabilir içindeki kızılımsı (tam kızıl değil aslında) ışıltı.. güvenilir bi saç boyasıyla dene bence mutlaka..

Son düzenleme:
çok kızıl falan gözükmüyor hatta kızıllık gibi durmuyor siyaha ışıltı sıcaklık hareket katıyor

Bak canım bende viyole siyah alıcaktım ama vazgeçtim saçımı Loreal recitalin mavi siyahına boyadım çok memnunum renk kartelasına baktım o viyole açık bir renkti almadım bende

ya benim tenim buğday hatta kışın iice beyaz oluyorum o yüzden koyu rekleri çok yakıştırıyorlar ve ben çok koyu siyah seviorum açık olmasın cnm ya:D

viyole siyahı hiç kullanmadım ama mavi siyah bildigin kömür karası oluyo tek farkıı mat siyah değilde parlak siyah olması maviyle alakası yok yanii..ilk 3-4 yıkamada havluna lacivert boya geçiyo okdr..

ben doğal saçımın üstüne loreal viyole siyah boyamıştım, saçımı simsiyah yapmadı ve çok güzel bir renk olmuştu güneşte mor mor parlıyordu :) ama çabuk aktı, akınca kızılımsı bişey oldu gölge gibi

viyole siyahı hiç kullanmadım ama mavi siyah bildigin kömür karası oluyo tek farkıı mat siyah değilde parlak siyah olması maviyle alakası yok yanii..ilk 3-4 yıkamada havluna lacivert boya geçiyo okdr..

Canım o boyanın kalitesine göre değişiyor aslında ben loreal kullandım hiç öyle bir sorun olmadı...

selam arkadaşlar ben 4 ay önce sacımı siyaha boyattım kahverengiye boyatmak istiyorum sacımda bana siyah gelmiyor artık acaba boyarsam kahverengiye tutarmı???cevap bekliyorumm bilgili birinden..

Back