viyanada lazer epilasyon merkezleri

Sternenstaub

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
11
2
16
Kocaeli
merhaba ben lazer epilasyona basladım. henüz 3. seansım bacaklarım kol altında bir sorun yok gibi ama genitalde cok az dökülme var. yüzümde de tüyler arttı ve siyahlastı. su an istanbulda bir merkezde yaptırıyorum ama eylülde viyanaya tasınıcam. eylüle kadar tüylerin özellikle genitalin ve yüzün biteceğini düşünmüyorum. viyanada devam etmek için lazer epilasyon yaptıran ve memnun kalanlar varsa bana merkez önermelerini rica ediyorum. özellikle alex cihaz olan bir merkez.

Ben varim

Viyanada lazer merkezleri cok var ama türkiye ile fiyatlari sanirim ayni degil, biraz daha pahali.

Iki tane türk lazer merkezi var, biri BELEZZA digeri SISA, bunlar ipl yapiyorlar, müsterileri cok ama memnun kalan yada kalmayan tanimiyorum.

Ikiside fiyat acisindan kampanya yapiyorlar. 800€ - 1000€ arasi bikac bölge, 8-10 seans yapiyorlar.

Telefon ve adreslerini, belezza yada sisa ciyana yazarsan bulursun.

çok teşekkür ederim canım cevap için. ben özelikle alex kullanan merkez arıyorum. eğer bulamazsam philipsin makinayı almayı düşünüyorum.

çok teşekkür ederim canım cevap için. ben özelikle alex kullanan merkez arıyorum. eğer bulamazsam philipsin makinayı almayı düşünüyorum.

Merhaba. Ben de viyana ya yeni geldim ve delireceğim resmen. Düzgün kuaför bulamadım ağda için zaten gitmeyede çekinirim. Kızkardeşim kuafördü TR deyken her işimi ona yaptırırdım ne güzel. Senden ricam naptın ne ettin lütfen geçte olsa bana cvp verirmisin... bende özellikle en önemli sorunum olan bikini ve genital bölgeme ( ayrı sayıyorlar hep sanırım) lazer yaptırmak istiyorum. Bir kaç yer duydum ama doğru düzgün cvp bile öğrenemedim. Bende müşteriye cvp bile vermeyen nasıl bir sorun olduğunda arkasında duracak ki diye görüşmedim bile. O sebeple yanıt bekliyorum senden. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…