bir kaç kadeh eşliğinde çok güzel gitti valla seneye de hem berlinin hem viyananın ensesindeyimBen cok az bakabildim. 10 yillik kalkinma planimda Viyana filarmoni Orkestrasıni canli izleme var. Hayaller vs hayatlar
Kac kadeh kirildi minnos gonlumdeeebir kaç kadeh eşliğinde çok güzel gitti valla seneye de hem berlinin hem viyananın ensesindeyim
Ferhat Tunç'un Gülvatan isimli albümünde Berlin Flarmoni Orkestrasının katkısı var diye biliyorum.ben de seyrettim trt hd de, ama dün akşamki berlin filarmoni orkestrasını daha çok beğenmiştim o da trt hd de ve canlıydı
viyana filarmoni tt oldu, yorumlar birbirinden ezikti, müziğin evrensel bir dil olduğunu unutmuşlar
Yılbaşında bir sürü absürt program olur diye TV açmamıştık, bende talih olsaher sene bir umut belki bir program yakalarım diye şöyle bir bakarım kanallara, dişe dokunur birşey bulamam sinirle kapatırım, bu sene de TV açmadık Viyana Filarmoni canlı konser vermiş
Ruh ikizimAynen mune, biz de açmadık bu sene tv. Kaçırmışız güzelim konseri. Gerçi açsak da trtye uğramıyoruz yine kaçırırdık muhtemelen.
Ben yilbasinda izlemedim ertesi gun trthd de izledim gunduz vakti :)Yılbaşında bir sürü absürt program olur diye TV açmamıştık, bende talih olsaher sene bir umut belki bir program yakalarım diye şöyle bir bakarım kanallara, dişe dokunur birşey bulamam sinirle kapatırım, bu sene de TV açmadık Viyana Filarmoni canlı konser vermiş
Bizde ertesi günde TV açık değildiBen yilbasinda izlemedim ertesi gun trthd de izledim gunduz vakti :)
Dunden beri kactir viyana yi vajina diye okuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?