Viyana Filarmoni Orkestrası’ndan muhteşem yeni yıl konseri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Viyana Filarmoni Orkestrası’ndan muhteşem yeni yıl konseri
01/01 17:30 CET

smaller_textlarger_text
Viyana Filarmoni Orkestrası yeni yılın ilk gününde muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Canlı olarak yayınlanan konseri ekranları başındaki 50 milyon kişi izledi. Yılın ilk gününe özel verilen konseri izleyenler arasında Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-mun da vardı
http://tr.euronews.com/2016/01/01/viyana-filarmoni-orkestrasi-ndan-muhtesem-yeni-yil-konseri/

ben de seyrettim trt hd de, ama dün akşamki berlin filarmoni orkestrasını daha çok beğenmiştim o da trt hd de ve canlıydı
viyana filarmoni tt oldu, yorumlar birbirinden ezikti, müziğin evrensel bir dil olduğunu unutmuşlar

Yılbaşında bir sürü absürt program olur diye TV açmamıştık, bende talih olsa her sene bir umut belki bir program yakalarım diye şöyle bir bakarım kanallara, dişe dokunur birşey bulamam sinirle kapatırım, bu sene de TV açmadık Viyana Filarmoni canlı konser vermiş

Ferhat Tunç'un Gülvatan isimli albümünde Berlin Flarmoni Orkestrasının katkısı var diye biliyorum.
Albüm çok eski bir albüm ama nefis.
Orkestranın etkisinden bence

Aynen mune, biz de açmadık bu sene tv. Kaçırmışız güzelim konseri. Gerçi açsak da trtye uğramıyoruz yine kaçırırdık muhtemelen.

Aynen mune, biz de açmadık bu sene tv. Kaçırmışız güzelim konseri. Gerçi açsak da trtye uğramıyoruz yine kaçırırdık muhtemelen.
Ruh ikizim bende açsam garanti TRT'yi pas geçerdim.

Ben yilbasinda izlemedim ertesi gun trthd de izledim gunduz vakti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…