• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vivol Sir Ağda Setini Kullanan Var Mi ?

bilmem_ki

varlığımsın :)
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
133
0
96
Diğer
arkadaslar ben düzenli olark yüzümü aldırıyorum ama bazen çenemdekı o tüylerden öle rahatsz oluyorum ki kuaföre vakıt kalmadan almak istıyrm ama cımbızlada olsun istemıom vivolün setını almk istyrm ama yüze deneyen var mı yüz için kartuşu mu yoksa konserve tipi olanını almalıyım ?-tatlicadiarzu-

papatya ben de aynı sey için araştırıodum siteyi.ben de yüzümü aldırıyorum nadir de olsa ama evde kendim halletmek istiyorum özellikle dudak üstü ve çene altını. kavanozda bi sir ağdam var ipek marka onu ısıtıp kullanıyorum ama azıcık ugraştırıyor.kartus daha mı kullanıslı olur acaba??

kartuş sadece bacaklar için kullanılıyor birde kollar.koltuk altı için bile önerilmiyor onlar için konsrve olanı kullanın

7c799694ecc45dc74b41e47b21d46cec.image.102x120.jpg
bu gördüğünüz tablet ağdalar var.cezve benzeri bir kapta eritip kullanılıyor.hassas bölgeler için bu seçeneğiniz var.yüz bikini vb bölgeler için evde bunlar kullanılır.ağdacılarda konserveyi kullanır.

Son düzenleme:
arkadaşlar size tavsiyem sakın ha çene altı boyun bölgesine ağda sürmeyin ben çenemi alayım derken boyun altımada sürdüm boynum sarktı çünkü orada kas dokusu yok bir gırtlak oldu sormayın çoooooook kilolu insanların sarkarya ondan fazla sakınha kullanmayın özellikle cımbızda siyahlatıyor sora lazer derdine düşersiniz

yaa bende yüüzmümü iple aldırıorum.ağdayla aldırınca sivilce oluoo.s iplede oluoo ama..off napcamıı bilemiorumm yaaa.bioder kullanıorum ama sivilce olamsıı..napabilirmm başka_?

aynen benimde deli gibi sivilce oluyor yüzümü ağdayla aldırdıgımda iltihaplı iltihaplı bööög aldırmasam tüyleniyor aldırsam sivilce oluyor :S

Back
X