merhabalar arkadaşlar.. ben sir ağda makinesi kullanmaya karar verdim çalıştığım için her zaman izin alıp kuaföre gitmek güç oluyor en azından bacaklarımda ve genital bölgemde kullanırım diye düşünüyorum. forumda bununla ilgili başlıklarıda okudum ve kafam oldukça karıştı. bir sitede VİVOL KARTUŞ SİR AĞDA SETİ - ÜÇLÜ STANDLI SET 119 tl idi. bana fiyatı ygun gibi geldi fakat içimizde benden deneyimli kişiler vardır diye danışmak istedim. hem fiyat hemde marka konusunda bana yardımcı olur musunuz, uygun ve iyi bir marka mı sizce ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vivol kartuş sir ağda seti - üçlü standlı set
- Konu Sahibi ch35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
merhabalar arkadaşlar.. ben sir ağda makinesi kullanmaya karar verdim çalıştığım için her zaman izin alıp kuaföre gitmek güç oluyor en azından bacaklarımda ve genital bölgemde kullanırım diye düşünüyorum. forumda bununla ilgili başlıklarıda okudum ve kafam oldukça karıştı. bir sitede VİVOL KARTUŞ SİR AĞDA SETİ - ÜÇLÜ STANDLI SET 119 tl idi. bana fiyatı ygun gibi geldi fakat içimizde benden deneyimli kişiler vardır diye danışmak istedim. hem fiyat hemde marka konusunda bana yardımcı olur musunuz, uygun ve iyi bir marka mı sizce ?
ben genital bölgeme
Depilissima
pembe pudralı tablet agdası kullanıyorum ve çok güzel kendiniz yapcanız için parça parça el ile alabiliyorsunuz. kartuş agda ise
Depilissima
yada magıc care pembe pudralı yada azulen tavsiye ederim
evet 3 lü kuaförler için sana kazan ve tekli kartuş ağda yeter canım benom kazanım angel , kartuş depilisimanın ben kullandıgım ağda markalarını yazdım...yanlış anladın sanırım
Şimdi anladım teşekkür ederim tavsiyelerinizi not aldım. Makineyi sipariş verdim.2lisini aldım ve sizinde tavsiyenize uygun oalrak kazanıda dahil olan modellerden seçmedim. piyasayı araştırdım fiyat uygundu birde yanına kartuş ve losyon hediyeleri vardı. Tecrübelerimi paylaşacağım inşAllah..
Son düzenleme:
Bende biraz onCe depilissima bin setini aldım ilk defa kullanicam nasıl olacak çok merak ediyorum :44:
Hayırlı olsuun inşAllah memnun kalırsın. kuaför masraflarımız hafiflemiş olur umarım..
- 8 Temmuz 2010
- 14
- 0
- 36
Hayırlı olsuun inşAllah memnun kalırsın. kuaför masraflarımız hafiflemiş olur umarım..
Teşekkür ederim inşallah yapabilirim de herkese tavsiye ederim. Hiç kuaföre gitmedim evde kendim her yolu denemiştim en son lazere gitmeye karar verdim sonra burda sir agdadan memnun olanları okuyunca bide bunu deneyeyim didim hayırlısı artık :18:
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Bende biraz onCe depilissima bin setini aldım ilk defa kullanicam nasıl olacak çok merak ediyorum :44:
hayırlı olsun memmnun kalacagına eminim tatlım
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Şimdi anladım teşekkür ederim tavsiyelerinizi not aldım. Makineyi sipariş verdim.2lisini aldım ve sizinde tavsiyenize uygun oalrak kazanıda dahil olan modellerden seçmedim. piyasayı araştırdım fiyat uygundu birde yanına kartuş ve losyon hediyeleri vardı. Tecrübelerimi paylaşacağım inşAllah..
hayırlı olsun tatlım eger acı hissedersen onları kullanmadan önce uyuşturan krem var onu kullan ismi emla eczanelerde var :)))
- 8 Temmuz 2010
- 14
- 0
- 36
hayırlı olsun memmnun kalacagına eminim tatlım
Teşekkür ederim bugün geldi. Amaniin