• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vivol kartuş sir ağda seti - üçlü standlı set

ch35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
82
1
36
Niğde
merhabalar arkadaşlar.. ben sir ağda makinesi kullanmaya karar verdim çalıştığım için her zaman izin alıp kuaföre gitmek güç oluyor en azından bacaklarımda ve genital bölgemde kullanırım diye düşünüyorum. forumda bununla ilgili başlıklarıda okudum ve kafam oldukça karıştı. bir sitede VİVOL KARTUŞ SİR AĞDA SETİ - ÜÇLÜ STANDLI SET 119 tl idi. bana fiyatı ygun gibi geldi fakat içimizde benden deneyimli kişiler vardır diye danışmak istedim. hem fiyat hemde marka konusunda bana yardımcı olur musunuz, uygun ve iyi bir marka mı sizce ?

merhabalar arkadaşlar.. ben sir ağda makinesi kullanmaya karar verdim çalıştığım için her zaman izin alıp kuaföre gitmek güç oluyor en azından bacaklarımda ve genital bölgemde kullanırım diye düşünüyorum. forumda bununla ilgili başlıklarıda okudum ve kafam oldukça karıştı. bir sitede VİVOL KARTUŞ SİR AĞDA SETİ - ÜÇLÜ STANDLI SET 119 tl idi. bana fiyatı ygun gibi geldi fakat içimizde benden deneyimli kişiler vardır diye danışmak istedim. hem fiyat hemde marka konusunda bana yardımcı olur musunuz, uygun ve iyi bir marka mı sizce ?

ben genital bölgeme

Depilissima
pembe pudralı tablet agdası kullanıyorum ve çok güzel kendiniz yapcanız için parça parça el ile alabiliyorsunuz. kartuş agda ise

Depilissima
yada magıc care pembe pudralı yada azulen tavsiye ederim

sana tavisyem agda kazanın ayrı kartuş agda makınen ayrı olsun çünkü ikisi bir arada olunca birisi bozulunca ikisi birde tamire gidiyor o zamanda acil durumda öyle kalıyorsun

çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.. demekki Depilissima ağda makinesinden memnunsunuz, benim baktığım üründe ağda kazanı yoktu. onuda ayrıca bakayım ozaman. üçlü sanırım bana fazla gelicek çok gerekli değil değil mi, ikiliside varmış bu setin ve 84 tl uygunda.

evet 3 lü kuaförler için sana kazan ve tekli kartuş ağda yeter canım benom kazanım angel , kartuş depilisimanın ben kullandıgım ağda markalarını yazdım...yanlış anladın sanırım

Bende biraz onCe depilissima bin setini aldım ilk defa kullanicam nasıl olacak çok merak ediyorum :44:

evet 3 lü kuaförler için sana kazan ve tekli kartuş ağda yeter canım benom kazanım angel , kartuş depilisimanın ben kullandıgım ağda markalarını yazdım...yanlış anladın sanırım

Şimdi anladım teşekkür ederim tavsiyelerinizi not aldım. Makineyi sipariş verdim.2lisini aldım ve sizinde tavsiyenize uygun oalrak kazanıda dahil olan modellerden seçmedim. piyasayı araştırdım fiyat uygundu birde yanına kartuş ve losyon hediyeleri vardı. Tecrübelerimi paylaşacağım inşAllah..

Son düzenleme:
Hayırlı olsuun inşAllah memnun kalırsın. kuaför masraflarımız hafiflemiş olur umarım.. :34:

Teşekkür ederim inşallah yapabilirim de herkese tavsiye ederim. Hiç kuaföre gitmedim evde kendim her yolu denemiştim en son lazere gitmeye karar verdim sonra burda sir agdadan memnun olanları okuyunca bide bunu deneyeyim didim :1: hayırlısı artık :18::16:

Şimdi anladım teşekkür ederim tavsiyelerinizi not aldım. Makineyi sipariş verdim.2lisini aldım ve sizinde tavsiyenize uygun oalrak kazanıda dahil olan modellerden seçmedim. piyasayı araştırdım fiyat uygundu birde yanına kartuş ve losyon hediyeleri vardı. Tecrübelerimi paylaşacağım inşAllah..

hayırlı olsun tatlım eger acı hissedersen onları kullanmadan önce uyuşturan krem var onu kullan ismi emla eczanelerde var :)))

teşekkür ederim ağrı eşiğim yüksek sanırım pek etkilenmiyorum ağda acısından ama not aldım adını belli mi olur :1:

Back
X