• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vivol ağda makinası kullananlar yardımm...

yupiyup

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
17
2
286
Ankara
kızlar geçenlerde ben bir vivol ağda makinası aldım 1+1.ben bunu kullanamadım henüz.kullanmaya da korkuyorum.fişi çekerek kullanın yazıyor içinde ,fişten çekilince ağda donmuyor mu?(tablet ağda kullanacam) bir de boşta çalıştırmayın yazıyor.hem kartuş hem de konserve bölümünede mi ağda koymam lazım.mesela sadece tablet ağda kısmını veya sadece kartuş kısmını kullansam olmaz mı? bir de tablet ağdayı kaç derece sıcaklıkta eritmeliyim,kaç derecede vücuduma sürmeliyim. :58:

ben vivet in kartuslusunu kllaniyorum benimki yakacak kadar isitmiyor hic, ve hemende sogumuyor zaten.
ama kullanma kilavuzunu okusan?

canım klavuzu boşver sen fişini çekme fişi sürekli takılı kalsan kartuşu kullanamyacaksan takmaya bilirsin sadece konserve haznesini kullanırsın ama tablet ağdayı direk o makinenein üstündeki haznenin içine atma metal cezve yada çanak bişey kullan yoksa çıkartamazsın ordan bidaha yarım saat ısınsın sonra kullan ısı derecesinide 60 derecede sabitle kolay gelsin sana bikini bölgesinde uygulayacaksan depilissimanun titanyum tablet ağdası çok iyi tavsiye ederim

çok teşekkür ederim canım.bende depilissimanın tianyumlu tablet ağdasını aldım.ama daha kullanmadım.güzel oldugunu söylüyor herkes ondan etkilendim.

nerden aldın canım ürünleri heryerde bulunmuyor bu ürünler ben baya zorlanmıştım ilk başlarda bulmak için

aaa bende o siteden almıştım çok araştırdım ettim çevremde bulamadım burda bir arkadaş vardı banada o yol göstermişti internetten pek bişey alan biri değilim ama burdan aldım iyikide almışım bu zamana kadar sir ağda setlerini neden duymamışım dedim kendime çok

Back