Vivol ağda kartuşlu seti öneren arkadaş var mı?

htc5454

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
46
0
36
Ankara
arkadaşlar şmdi baktım bakimliolmak.com adlı sitede vivol rolon ağda ısıtıcıları var. kullanan satın alanlar varmı aranızda memnunmusunuz. sonuçta internetteki bi ürün ben emin olamadım. sadece tekli ısıtıcı var 29TL fakat garantisine 0 ay yazıyor. şaşırdım açıkçası bide set halinde var aynında ağdası beziyel falan 38TL onlar 2 sene garantiliymiş. çok muallakta kaldım satın alan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirlermi

ya pinarsanli standlı dediğin elektriksiz olan mı. memnunsun yani çok sevndm. peki bu ısıtıcılara piyasadan aldığımız her kartuş ağdayı takabiliyomuyz. bide sitede okudum da bizim bu ağdayı cezve de ısıtıp yapan da çok varmş öle de bi denesem mi

ben sadece bacaklarıma kullanmayı düşünüyorum heralde zorlanmam. bi öyle deneym bakalım olmadı makinee alıcaz

pınar maşallah be kuzum her yerde sen varsın hızır acil gibi :roflol:

ya bende alcam kartuş ağda bacak için pınar diyosa :dance:

ben çok dua ettim sana valla şimdi kartuşlu ağdalara bakıyorum alcam sanırım hala bacak ve koltuk altını epilasyonla yapıyorum oralarada ağda yapmak istiyorum

ay ben hiç bakmıyorumki mailllerime bakayım bari ne dicem stantlı alayım dimi pınar bide 100mllik olanından alayım dimi 50 ml lilte varda

evet ben kullanıyorum. yarım saat kadar fişte takılı kalması gerekiyor. ama bence bu yeterli değil.biraz kaynatıp erittikten sonra makinaya yerleştirmek en iyi çözüm.sıcak kalmasını sağlıyor.onun dışında yedeklerini heryerde bulup kullanabilirsiniz.sorunuz olursa yanıtlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…