vivien angel gelinliğimi ihtiyaçtan 400 liraya satıyorum..

kırık beyaz ön tarafı biraz eski zaman tarzı hafif kabarık isteyenlere mailden de atarım ihtiyaçtan satılıktır.fiyatı 2.250 liraya duvağı hariç almıştım..

boy da sıkıntı yaşanmaz ben topukluya 1.67 falandım zaten gelinliği arkası uzun geliyor baya.kilom giydiğmde 50 kiloydum..36-38 bedene uygun bir gelinlik..duvağı özel işleme fakat tokalardan dolayı bir kaç yerinde küçük delikler var..ben çiçek olarak düğünde canlı kullandım temsili fotoğrafta vardı sadece..tarlatan falan dahil tabiki.başka resimler için mailinize atabilirim.ayrıca kuru temizlemesi de yapıldı gelinliğin..sadece ihtiyaçtan ve fazla yer kaplamamaı için satıyorum.yoksa vivien angelın kendi kolleksiyondu 2.500 lira gelinlik

Anliyorum...arkadasim duz ayak 1.66 topukluyla 70-75 arasi olacak.bir de 43 kiloydu en son.yarin yine bi sorayim kilosunu.gerekirse mailimi ozelden yollarim

ok boyda problem kesinlikle yaşanmaz uzun zaten modelinden dolay.dışardanda gelinlik alsa bulabileceği en küçük standart bu beden..

umarım gelinliğini satabilirsin. güzelmiş çünkü. bende satıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…