• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vivet granül sir el ağdası

5252

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
22
1
1
İstanbul
Kızlar merhaba bunu yeni aldım fakat kullanma şansım henüz olmadı daha önce kullanmış olan varsa fikrini söyleyebilir mi :8:
$untitled.png

özel kazan ya da cezve şeklinde sir ağda ısıtıcılarla ısıtarak kullanıyor bu tür kalıp ağdalar. bezsiz kullanılıyor. spatulayla yapıştırıp el ile çekiliyor. hassas bölgelerde dahi kullanılabiliyor (özellikle titanyum olanları).

eğer bir kaba koyup kaynar suyun içinde ısıtmaya çalışırsanız yeterli olmaz hemen sertleşir, mum gibi bir yapısı var çünkü. o nedenle dediğim gibi özel ısıtıcı cihazından almanız gerekir.

Kızlar merhaba bunu yeni aldım fakat kullanma şansım henüz olmadı daha önce kullanmış olan varsa fikrini söyleyebilir mi :KK8:
Eki Görüntüle 1212971

Merhaba 5252, ben sürekli kullanıyorum, sadece kendimde değil eşimde de kullanıyorum :) Yüzündeki tüyleri almakta çok başarılı o yüzden vazgeçilmezi oldu. Ben de özellikle koltukaltı ve bıyık bölgem için kullanıyorum. Kutunun içinden ısıtma cezvesi çıkıyor, ocağın üzerine koyuyorum, istediğim miktarda içine atıyorum ve hemen hazır oluyor.

Tavsiyem, ürünü süzme bal kıvamında kullanman (ne çok sıcak ne ılık olmamalı) ve mümkünse ısıtıcı bir cihaz temin etmen. Isıtıcın olursa sürekli banyo-mutfak arasında gidip gelmezsin :KK66: Gerçi ben minik bölgelere yaptığım için tek ısıtmada işimi hallediyorum :KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back