• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vivense

kardelenk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
424
19
118
Merhabaa..
Vivense online satıştan alışveriş yapan var mı acaba? country yatak odası beğendim...ama...

ben yaptım canım mutfak masası aldım gayet sağlam merak etme yalnz bız onu kurarken zorlandık sen koskoca odayı monte edebılcek mısın

Bir daha mı, Vivense'den bir daha asla alışveriş etmem, kimsenin de etmesini istemem. Eylül ayında sözleşme yapıp, Ekimin ilk haftası teslim edilecek olan köşe kanepesi ve bir berjer koltuk, Kasımın ortası oldu hala teslim edilmediği gibi, kartımdan ücreti tıkır tıkır kesiliyor. En son, geçen hafta, yarın (11 Kasım) teslim edileceği müşteri hizmetlerince teyid edilen teslimat, yine belirsiz bir tarihe kaldı. Sözde imalat bitmiş, kalite kontrolü yapılıyormuş, haftaya bizi arayacaklarmış. Kesinlikle doğru değil. Bunca şikayet nedeniyle yeterli sipariş alamayınca, kamyonu yeni siparişler gelir diye bekletip, müşteriye türlü yalanlar söyleniyor. Artık eminim ki, bu hafta da ya kalite kontrolde sorun çıktı, ya daha önceki yalanları gibi fabrika yandı (bu nasıl bir fabrikadır ki kaç kez yanıyor), ya kamyon arızalandı denilerek, başka bir tarihe erteleyecekler. Bir de geçen hafta özür dileyip, sus payı olarak nevresim takımı hediye göndermişler. Açmadık. Aynen iade etmek için bekliyoruz. Yazıklar olsun

Bir daha mı, Vivense'den bir daha asla alışveriş etmem, kimsenin de etmesini istemem. Eylül ayında sözleşme yapıp, Ekimin ilk haftası teslim edilecek olan köşe kanepesi ve bir berjer koltuk, Kasımın ortası oldu hala teslim edilmediği gibi, kartımdan ücreti tıkır tıkır kesiliyor. En son, geçen hafta, yarın (11 Kasım) teslim edileceği müşteri hizmetlerince teyid edilen teslimat, yine belirsiz bir tarihe kaldı. Sözde imalat bitmiş, kalite kontrolü yapılıyormuş, haftaya bizi arayacaklarmış. Kesinlikle doğru değil. Bunca şikayet nedeniyle yeterli sipariş alamayınca, kamyonu yeni siparişler gelir diye bekletip, müşteriye türlü yalanlar söyleniyor. Artık eminim ki, bu hafta da ya kalite kontrolde sorun çıktı, ya daha önceki yalanları gibi fabrika yandı (bu nasıl bir fabrikadır ki kaç kez yanıyor), ya kamyon arızalandı denilerek, başka bir tarihe erteleyecekler. Bir de geçen hafta özür dileyip, sus payı olarak nevresim takımı hediye göndermişler. Açmadık. Aynen iade etmek için bekliyoruz. Yazıklar olsun
vivense' hazır ürünler olmuyor tedarikçiye yaptırıyorlar genelde teslimat süresi azami 1 ay oluyor bu tarz sitelerden alısverıs yapacak iseniz bunu gozonunde bulundurmanız gerekli onun dısında bende abaur aldım daha yeni henuz gelmedi ama piyasa fiyatından cok daha uyguna satılıyor vivenseyi ben seviyorum herzmanda alıveris yaparım

Bir ay çoktan doldu da geçti bile.
Bizi bıktıran, sürekli yanlış bilgi vermeleri ve bir dediklerinin diğerini tutmaması.
-Koltuğun yapımına başlandı, şu tarihte teslim.
-henüz başlanmadı, şu tarihte teslim,
-kumaş kaplanıyor şu tarihte teslim
-kumaşta sıkıntı oldu şu tarihte teslim...
-fabrika yandı...
VS vs vs.
En son 8nde teslim dendi, ardından 11inde, ardından 11inden sonraki belirsiz bir tarih.
Sorun, tek sipariş için yükleme yapmamak.
İnternetteki şikayetleri okuyunca da, acaba sağlam teslim edecekler mi diye düşünüyorum. Çünkü bunları yaşayan kişi sayısı hiç de az değil.

Back
X