• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Viva Cappio Lola Kullanan Var mı ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
Arkadaşlar bu parfüm yerli bir parfüm..kokusu çok kalıcı değil aslında ama koklar koklamaz resmen çarpılıyorsunuz...şişesi de fena değil..
yazın kullanmak için ideal olduğunu düşünüyorum

bu parfümün kokusunu bilen varsa yorum yazabilirmi ? sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum

Son düzenleme:
Ben deodoratını almıştım, bence çok hoş bir koku :) fazla kalıcı değil, ama bu mevsime uygun bence

tek dezavantajı kalıcı olmaması yoksa çok beğeniyorum..
napalım ben de sürekli çantamda yanıma alıp koku tükendikçe tazelerim :)

kokusu güzel evet ama bence kalıcılık tenden tene farklılık gösterir bende epey kalıyor...

çok güzel bi koku bence. kalıcılığını hatırlamıyorum uzun zaman önce kullanmıştım

bugün aldım bu parfümü...seneler öncesinden zaten kokusunun güzel olduğunu biliyordum..deodorantını almıştım..ve beğenmiştim...şimdi deodorant ve parfümden oluşan hediye seti vardı ondan aldım kendime..ve yine o geçen senelerde beğendiğim kadar beğendim..demekki bu koku gerçekten güzel ki aradan o kadar sene geçmesine rağmen fikrim değişmedi...ben genelde bir kullandığım parfümü şişesi bile bitmeden sonradan beğenmeyen bir insandım...tavsiye ederim bu parfümü..

bir de şunu farkettim bu parfümü ben cildime değil de kıyafetime sıktığım zaman kokusu daha belirgin ve kalıcı oluyor

canım aslında ortada kampanya filan yok..ama market raflarını inceledim..tek başına parfümün kendisi de 21 liraydı...parfüm ve deodorantı büyük bi kutuya koymuşlar o da aynı fiyattı...ben de tabi ki aynı parayı verdikten sonra yanında deodorantı da veren büyük kutuyu tercih ettim..fazla mal göz çıkarmaz :)

Selammm Lolo bence süper bir kokuuuuu kışkırtıcı ve oldukça kalıcı bencee:sm_cool::sm_cool:.

Ben bu kokuyu arkadaşımda duydum kız kafasını çevirse kokusu geliyoo bayıldım hatta parfüm zannettim ki vücut spreyiymiş düşünün artık parfümü nasıldır?

ve benim çok hoşuma gitti diye hediye almış bana,onu kullandıktan sonra 2 tane daha bitirdim,daha biride yarım duruyor.Şideetle tavsiye ederim.Kalıcılık tenden tene değişiyor işte,bende çok kalıcıydı, arkadaşımda da kalıcıydı gündüz sıkmıştı o ben kokusunu akşam buram buram hissedebiliyordum.SÜPER Bİ KOKU:sm_cool:

ben bi kuzenim sıkmıştı çok beendik sorduk sonra aynısı dier kuzenimde de varmış bi kez sıktım o da deodoranttı biraz ağır bi kokuydu midem bulandı ve 3 5 gün o koku geçmedi tişörtümü yıkadım da geçti çok ağırdıı mesela amor amoru da çok beenip aldım iki kullandım midem kaldırmadı müthiş ağır

ben geçenlerde bi yerde koluma sıktım öğlen gibiydi gece dahi buram buram kokuyordu ve kaldıkça ne hoşlaşmıştı koku ilk sıktığımda çok ağır gibi geldi bişey anlamamıştım satıcı kadın dahi beğenmememe şaşırmıştı ama eve geldiğimde bayıldım kokuya alsam mı kiiii? kolumda sabaha kadar kaldı valla ohaoldumsmile

Yıllar yıllar önce almıştım.
Çok güzel bir kokuydu.
Tekrar alasım geldi. :31:

benimde lise yıllarında kullandığım tek parfümümdü. arkadaşlarımın hepsi parfümümü sorarlardı... güzel bi kokudur bende çok severek kullanmıştım.

Back