- 19 Ekim 2012
- 1.509
- 2.458
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzümde parmak ucu kadar
Benim tek teşekkür 18 yıldır hiç buyumemis olması . Buna da şükür.son gelişmelere göre bu bağışıklık hastalığı yani bağırsak yani beslenme kaynaklı. Bugün itibariyle şeker ve tahıl grubu tuketmiyorum.üzmek istemem, yanlış anlamayın ama rahmetli michael jackson'da bu hastalık vardı. tabi şu an tıp bu konuda ne durumda, güncel bilgiler, çözümler nedir bilmiyorum ama çaresi olsaydı michael jackson'da işe yarardı. adam siyah tenliydi, vitiligo baş gösterip zaman içinde bütün vücudunu sardı ve ten rengi beyaza, hatta beyazın da beyazına, kağıt rengine filan döndü. millet de adam ırkından utanıp ten rengini ameliyatla değiştirdi sandı. Allah'ım ne büyük cehalet... adam güneşe bile çıkamazdı, çok zararlıydı. aynı hastalık oğlunda da var şu anda. yani umarım çaresini bulursunuz, bulamazsanız da sıkmayın canınızı lütfen.
Geçmiş olsunArkadaşlar merhaba aranızda vitiligo olup iyileşen var mı. Ülkü görmez isminde bir doktor buldum bağışıklık sistemini güçlendirerek tedavi ediyormuş ama muayene ücreti çok geldi bana,
vitix jel aldım kullandım 3 ay boyunca yıllardır geçmeyen yüzümde ki leke gitti eczaneden alabilirsinizArkadaşlar merhaba aranızda vitiligo olup iyileşen var mı. Ülkü görmez isminde bir doktor buldum bağışıklık sistemini güçlendirerek tedavi ediyormuş ama muayene ücreti çok geldi bana,