• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vitiligo ya çare bulan var mi

anneyim83

Baş 69,guncel66.5,ilk hedef 65,son hedef 60
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
1.509
2.458
133
Arkadaşlar merhaba aranızda vitiligo olup iyileşen var mı. Ülkü görmez isminde bir doktor buldum bağışıklık sistemini güçlendirerek tedavi ediyormuş ama muayene ücreti çok geldi bana,

üzmek istemem, yanlış anlamayın ama rahmetli michael jackson'da bu hastalık vardı. tabi şu an tıp bu konuda ne durumda, güncel bilgiler, çözümler nedir bilmiyorum ama çaresi olsaydı michael jackson'da işe yarardı. adam siyah tenliydi, vitiligo baş gösterip zaman içinde bütün vücudunu sardı ve ten rengi beyaza, hatta beyazın da beyazına, kağıt rengine filan döndü. millet de adam ırkından utanıp ten rengini ameliyatla değiştirdi sandı. Allah'ım ne büyük cehalet... adam güneşe bile çıkamazdı, çok zararlıydı. aynı hastalık oğlunda da var şu anda. yani umarım çaresini bulursunuz, bulamazsanız da sıkmayın canınızı lütfen.

Canım gecmiş olsun kullandığın şampuan ve makyaj mahzenlerine dikkat et. Birde stres daha çok buyumesine sebep oluyor inşallah tez zamanda geçer.

üzmek istemem, yanlış anlamayın ama rahmetli michael jackson'da bu hastalık vardı. tabi şu an tıp bu konuda ne durumda, güncel bilgiler, çözümler nedir bilmiyorum ama çaresi olsaydı michael jackson'da işe yarardı. adam siyah tenliydi, vitiligo baş gösterip zaman içinde bütün vücudunu sardı ve ten rengi beyaza, hatta beyazın da beyazına, kağıt rengine filan döndü. millet de adam ırkından utanıp ten rengini ameliyatla değiştirdi sandı. Allah'ım ne büyük cehalet... adam güneşe bile çıkamazdı, çok zararlıydı. aynı hastalık oğlunda da var şu anda. yani umarım çaresini bulursunuz, bulamazsanız da sıkmayın canınızı lütfen.
Benim tek teşekkür 18 yıldır hiç buyumemis olması . Buna da şükür.son gelişmelere göre bu bağışıklık hastalığı yani bağırsak yani beslenme kaynaklı. Bugün itibariyle şeker ve tahıl grubu tuketmiyorum.

Genetik miras da olabiliyor hastalık, kremleri var ama her tedavi herkeste işe yaramıyor maalesef. En doğrusunu dermatologdan öğrenirsiniz. Ama tavsiyem güneşten korunun. Mutlaka güneş kremi sürün.

Aynı şekilde benim de dizimin arkasında vardı büyüktü o diz kapağının arkası tam.

Ama 18 yıldır hiç büyümedi, yayılmadı.

Bir sürü doktora gittim.

Bir sürü krem kullandım ettim.

İşe yaramadı.

En son gittiğim doktor da büyümez bu, sadece renk hücrelerin ölmüş, vitiligo değil dedi.

Ki haklıydı sanırım şu an o leke varla yok arası

Orada olduğunu bilmesem göremem

Merak ediyorum başkalarında da yok oldu mu böyle o_O

Arkadaşlar merhaba aranızda vitiligo olup iyileşen var mı. Ülkü görmez isminde bir doktor buldum bağışıklık sistemini güçlendirerek tedavi ediyormuş ama muayene ücreti çok geldi bana,
vitix jel aldım kullandım 3 ay boyunca yıllardır geçmeyen yüzümde ki leke gitti eczaneden alabilirsiniz

Back