Vitiligo hastalığ

Minekoray

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
15
0
1
35
Slm ben vitiligo hastasıyım vücüdmn bazı bölümlerinde cilt rengi açılması mevcut örneğin kaş bölgem beyaz göz altı boyun bölgemde var... Sonuç olarak solaryuma girmek istiyorum bronzlaşmak için ama bana zararı olurmu vitiligom ilerlermi acaba bu konuda yardımcı olacak biri varmı lütfen

merhaba,vitiligo hastalarının bronzlaşması beyaz bölgeleri çok fazla belirginleştireceği gibi beyaz bölgelerinde zarar görebilir yani ileriki yaşlarda cilt hastalıklarına neden olabilirmiş.benim doktorum kesinlikle Güneş'ten korunmam gerektiğini ve Güneş'e çıkmadan yüksek faktör güneş kremi kullanmamı tavsiye etti.

Siz kullandnzmı tavsiye ediyorsnz yoksa bi önerimi biz duyguları kırılmış öz güveni eksik insanlarız görüntümz yüzünden lütfen bildiniz bir şey mi

Sizlerle kendimle ilgili bir bilgiyi paylaşmak istiyorum ben bir yıl önce sırtımda beyaz lekeler farkettim yaklaşık altı ay önce bana vitiligo teşhisi kondu verilen ilaçları bir süre kullandım 4 ay önce netten araştırırken çörek otu yağının birçok hastalığa iyi geldiğini öğrendim verilen ilaçları kesip çörek otu kapsülünü sabahları aç karna 1 kapsül içmeye başladım ve 1 ay kadar önce lekelerimin tamamen geçtiğini gördüm bir başkasına da belki faydası olur düşüncesi ile sizinle paylaşmak istedim tüm hastalara acil şifalar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…