Merhaba arkadaşlar daha öncede spraktik şurubuyla ilgili bir konu açmıştım. yazın 3 ayda 10 kiloya yakın almıştım. uyku yapıyordu biraz ama yaz olduğu için okul filan yoktu bol bol dinlenip yiyor içiyordum. sonra ablamı kaybettik. tam 1 sene geçti üstünden. üzüntü stres iştahsızlık piskolojik bunalımlar herşey üst üste gelince 10 kilodan eser kalmadı tabi.. eski zayıflığımdan daha da zayıflamaya başlayınca bişeyler yapmalıyım diye düşündüm. burayı hep takip ediyorum. sizlerin tecrübeleri bana yol gösteriyor. fakat ne denediysem olmuyor. tekrar spraktin de içemiyorum çalıştığım için. annem supradin almış vitamin ilacı. yan etkilerinde iştah açtığı filan yazmıyor ama 3 haftadır düzenli olarak hergün kullanıyorum iştahım inanılmaz derecede açıldı. kilo aldım mı bilmiyorum ama sırtıma yapışan karnım hafiften büyüme başladı göbek oluştu resmen :).
bende merak edyorum. acaba supradin le kilo alınır mı yoksa bana mı öyle geliyor. deneyenler yazarsa çok mutlu olurum. bu arada şuan 1.68 boyunda 45-46 kiloyum. aşırı zap zayıf değilim ama popom azcık büyüsün yanaklarım tombiş olsun istiyorum :) herkese kilo alma çalışmalarında başarılar dilerimmm... :) haa bide internetten biraz araştırdığımda vitamin deposu olduğu için insanın eksik kalan minarallerini filan düzenliyormuş o sebeplede düzenli yemek yeme ihtiyacı doğuyormuş mu ne öyle birşeyler işte. yiyip yiyip kilo alamayanlar değilde benim gibi bir lokma ekmekle doyanlar için faydalı olabilir..