- Konu Sahibi esenruzgar
-
oğlum 9 aylık.devit ve fero sanoldan başka vitamin ilacı kullanmıyorum.size bu ilaçları doktor mu yazdı.yani bende her ay doktora götürüyorum ama ek hiç bir vitamin vermiyor doktor.sizinkini anlıyamadım
Tabiki doktor yazdı :)
Kan ilacını kullanıyorduk ama birçok yerden kullanmak iyi değil diye duymuştum içim rahat değildi, bu doktorumuz bıraktırdı. Becozym vitamin ilacını da çok beğeniyor doktor. Kalsiyum takviyesi de belki 4 dişten birden çıkatıyoruz o yüzden yapmıştır. Tekrar kontrole gitmedik bu ay böyle.
Balık yağının sürekli kullanımını zararlı diye duymuştum.
Sadece yazın kullanmadık havalar sıcak diye kullanıdrmadı doktorumuz.
Nerden duymuştunuz ki?
Ben böyle duyumlara hiç inanmam bu konuda eğitim almış bir doktorumuz var,ne derse o bende..
kalsiyum takviyesini dişiniz çıktığı halde mi yaptı doktorunuz onu anlayamadım bizim dişlerimizin çıkışı bir ara 4 ay kadar durmuştu bi sorun mu var diye doktorumuza sorduğumuzda biraz daha bekleyelim eğer çıkmazsa kalsiyum takviyesi yapar çıkmasını sağlarız demişti şimdi hangisi doğrudur insanın çok kafası karışıyor
benim 15 aylık kızım cerebral palsi hastası ona 6 yaşına kadar balık yağı verilecek...
25 aylık oğlum çok şükür sağlıklı ona da kış aylarında verip yaz aylarında ara vereceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?