nedense varsa bile pek dile getirmez diye düşünüyorum.o kadar arastirdim ben niye bu yada buna benzer birsey bulamadim.Burda kim size ne diyebilir sağlık bu. Bir doktor veya eczaciya danışın aklınıza takildiysa.
Önemli birşey değilse demezler sizi tedirgin etmemek için fakat önemli bir etkiyse neden demesinler. Bence en yakın eczaneye gidip eczaciya danışın aklınıza takip durmayın.nedense varsa bile pek dile getirmez diye düşünüyorum.o kadar arastirdim ben niye bu yada buna benzer birsey bulamadim.grip aşısı da kar etmiyor bana cok kötü oluyorum adet öncesi
tesekkur ederim eğer. Belki danışıp ona göre tek d vitamini alırım belki. adet zamani da d vitaminimi olcturmeye gidecegim hormonlarim ile birlikte ozel hastaneye.Önemli birşey değilse demezler sizi tedirgin etmemek için fakat önemli bir etkiyse neden demesinler. Bence en yakın eczaneye gidip eczaciya danışın aklınıza takip durmayın.
bağışıklık sisteminin düşüklüğü yine troidden olabilir mi.ben de tiroid ilacı kullanıyorum ve gerçekten tiroid tüm sağlığı etkileyen bir şey şeker kolesterol vitamin eksikliği bile onunla ilgili
ilk önce onu düzenli içmeye başlayın zaman gectikce ne kadar fark ettiğini göreceksiniz
tiroid hapı vitaminden daha önemli
O
bağışıklık sisteminin düşüklüğü yine troidden olabilir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?