Vitamin hapi troid hapini engeller mi

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Baslikta kisaca anlattim dr a gittim şeker troid ayarlarim aynı bozuklukta devam ediyor.troid hapimin içme sartlarina uymadim.şeker hapida biraz öyle.doktora gidip eski tahlilerimi gösterip yeni tahlillerime baktığında bağışıklık sistemimin zayif olduğunu vitamin hapı ictigimi söyledim o da dedi troid hapinin etkisini engeller.uzuldum açıkçası ictigim hapta her vitaminden vardi.artisi benim içindeki b vitamini sayesinde tamamen kolestrolum düşmüş ama trigliserid yüksek troidim temiz nodul yok.tsh biraz yüksek.arastirdim tsh yüksekliği yorgunluk uyuklama yaparmış.siz böyle bir sey duydunuz mu.valla bagisiklik sistemi ile ilgili bi testte istemedi bende sürekli vitaminden önce nezle grip olmasam icmeyecegim artik.d vitaminim dusuktu eski testimde devit ile düzeldi sözde ama sözde yani vitamin hapi içene kadar sürekli nezle grip olmaya devam ettim özellikle adet öncesi yada hemen sonrasi beni yakaliyordu virüsler

Doktor engeller demis. Biz daha mi iyi bilecegiz?

E doktor engeller demis. Bu sorunun muhattabi konuda uzman baska bir doktor olabilir ancak.

Burda kim size ne diyebilir sağlık bu. Bir doktor veya eczaciya danışın aklınıza takildiysa.
nedense varsa bile pek dile getirmez diye düşünüyorum.o kadar arastirdim ben niye bu yada buna benzer birsey bulamadim. grip aşısı da kar etmiyor bana cok kötü oluyorum adet öncesi

nedense varsa bile pek dile getirmez diye düşünüyorum.o kadar arastirdim ben niye bu yada buna benzer birsey bulamadim. grip aşısı da kar etmiyor bana cok kötü oluyorum adet öncesi
Önemli birşey değilse demezler sizi tedirgin etmemek için fakat önemli bir etkiyse neden demesinler. Bence en yakın eczaneye gidip eczaciya danışın aklınıza takip durmayın.

ben de tiroid ilacı kullanıyorum ve gerçekten tiroid tüm sağlığı etkileyen bir şey şeker kolesterol vitamin eksikliği bile onunla ilgili
ilk önce onu düzenli içmeye başlayın zaman gectikce ne kadar fark ettiğini göreceksiniz
tiroid hapı vitaminden daha önemli

Önemli birşey değilse demezler sizi tedirgin etmemek için fakat önemli bir etkiyse neden demesinler. Bence en yakın eczaneye gidip eczaciya danışın aklınıza takip durmayın.
tesekkur ederim eğer. Belki danışıp ona göre tek d vitamini alırım belki. adet zamani da d vitaminimi olcturmeye gidecegim hormonlarim ile birlikte ozel hastaneye.

O
bağışıklık sisteminin düşüklüğü yine troidden olabilir mi.

Çörek otu yagi alacağım.tanıdık bildik eczacımiza danıştım.ben ilk defa öyle bir sey duydum dedi.vitaminlerin görevleri ayrı dedi.tabi yazın cok gerekmiyor.yada olasi vücutta vitaminin birikim yapmasını engellemek icin 2 ay kullanip 1 ay kullanmayin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…