Vitamin eksikligi

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.377
3.785
173
Kizlar surekli vitamin eksikligi neden olur? Vitamin hapi dışında tedavi var midir?

Takviye al o zaman çünkü aldığın gıdalardan saglayamiyorsun demekki. Dahiliye uzmanına göründun mu..
Evet ilac yazdi ama sikildim ilac kullanmaktan alti ay oncede gitmistim. Besinlerden kaynakli dedi ama baska bir sebep olabilir mi diye merak ettim

yediklerinize dikkat edin ama ilaçları kullanın bazen bağırsaklar yenilen şeyleri kana geçirmiyor oda eksiklik yapıyor yani metabolizmayla ilgili demekki sizde ilaç takviyesi şart

yediklerinize dikkat edin ama ilaçları kullanın bazen bağırsaklar yenilen şeyleri kana geçirmiyor oda eksiklik yapıyor yani metabolizmayla ilgili demekki sizde ilaç takviyesi şart
Evet bende hep var bu sorun

Kizlar surekli vitamin eksikligi neden olur? Vitamin hapi dışında tedavi var midir?
Dengeli düzenli beslenin, sağlıklı beslenin, araştırarak beslenme alışkanlığınızı değiştirin, düzenli ve yeterli uyuyun, gündüz yürüyüş yapın
Bağırsaklarınızı kontrol ettirin, vitamin kaçağının nereden olduğu bulunsun, gluten almamaya çalışın, süt tüketmemeye çalışın, hangi vitamin neyle emilir öğrenin, takviyeleri aksatmadan kullanın

Duzenli besleniyorsaniz bagirsak sagliginizi da sorgulayin, doktora gidip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…