Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi vitaminKizlar surekli vitamin eksikligi neden olur? Vitamin hapi dışında tedavi var midir?
Hepsi eksik ciktiHangi vitamin
Takviye al o zaman çünkü aldığın gıdalardan saglayamiyorsun demekki. Dahiliye uzmanına göründun mu..Hepsi eksik cikti
Evet ilac yazdi ama sikildim ilac kullanmaktan alti ay oncede gitmistim. Besinlerden kaynakli dedi ama baska bir sebep olabilir mi diye merak ettimTakviye al o zaman çünkü aldığın gıdalardan saglayamiyorsun demekki. Dahiliye uzmanına göründun mu..
O zaman yediklerine dikkat etmiosun.. dikaat et canımEvet ilac yazdi ama sikildim ilac kullanmaktan alti ay oncede gitmistim. Besinlerden kaynakli dedi ama baska bir sebep olabilir mi diye merak ettim
Evet bende hep var bu sorunyediklerinize dikkat edin ama ilaçları kullanın bazen bağırsaklar yenilen şeyleri kana geçirmiyor oda eksiklik yapıyor yani metabolizmayla ilgili demekki sizde ilaç takviyesi şart
Beslenmem iyi aslindaO zaman yediklerine dikkat etmiosun.. dikaat et canım
Himm vücut tutmuyor demekki. Takviye alınBeslenmem iyi aslinda
Dengeli düzenli beslenin, sağlıklı beslenin, araştırarak beslenme alışkanlığınızı değiştirin, düzenli ve yeterli uyuyun, gündüz yürüyüş yapınKizlar surekli vitamin eksikligi neden olur? Vitamin hapi dışında tedavi var midir?