Canim bende gyno ferron ve decaviti kullaniyorum, doktorum kendisi verdi
Evet olur oyle. Ben mesela sabah ac karna demir hapini aliyorum, aksamda uyumadan once decaviti aliyorum, benim doktor decaviti 13.cu haftadan beri kullandirtiyo, demir ilacina 21.ci haftada başladım ben.O zaman vitamini bırakmadan demiri de içmeye başlayabilirim değil mi aç karna demiri içerim aradan biraz zaman geçer vitamini alırım
kızlar merhaba.. 14 hafatalık hamileyim son 1 haftadır inanılmaz bi kalça ağrım var. sabharı bacağım kitlinmiş bi şeklilde uyanıyorum.doktorum gynoferon demir ilacı ve elevit verdi...bir kaç gün kullan geçmezse orta pediye bir görün dedi...bu demir ilacını sabah aç karnına içiyorum acaip midemi bulandırıyo. aynı sorunu yaşayan var mı ???
bi süre sonra geçiyor mu bulantı? ben kahvaltıdan bi yarım saat önce alıyorum.İş yerinde baya zorlanıyorum bulantı yüzünden. .. röntgen çekilemeyeceğini doktorum da söyledi en azından elle muayane eder dedi. kalça ağrısı için çok erken henüz normal değil dedi hatta iki doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi... bel fıtığıyla alakalı bi sorun olabilir bi kaç gün kullan eğer geçmezse mutalaka ortapediye git dedidemir ilacının mide bulantısı yaptığını söylüyorlar biraz daha dayan mide bulantılarının geçmesine az kaldı kalça bel ağrıları zaten gebelikte olağan şeyler ama röntgen falan çektirme ortopediye gidince röntgen isteyecek hamilesintabi doktora danış her zaman ortopediye gidersen de bütün şikayetlerini anlt belki gebeliğine uygun ilaç verir
bi süre sonra geçiyor mu bulantı? ben kahvaltıdan bi yarım saat önce alıyorum.İş yerinde baya zorlanıyorum bulantı yüzünden. .. röntgen çekilemeyeceğini doktorum da söyledi en azından elle muayane eder dedi. kalça ağrısı için çok erken henüz normal değil dedi hatta iki doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi... bel fıtığıyla alakalı bi sorun olabilir bi kaç gün kullan eğer geçmezse mutalaka ortapediye git dedi
bi süre sonra geçiyor mu bulantı? ben kahvaltıdan bi yarım saat önce alıyorum.İş yerinde baya zorlanıyorum bulantı yüzünden. .. röntgen çekilemeyeceğini doktorum da söyledi en azından elle muayane eder dedi. kalça ağrısı için çok erken henüz normal değil dedi hatta iki doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi... bel fıtığıyla alakalı bi sorun olabilir bi kaç gün kullan eğer geçmezse mutalaka ortapediye git dedi
ben aynı ilaçları kullanıyorum canım üstelik doktorum vardı ve hamileliğin sonuna kadar da kullanıcam. bi sakıncası olsa vermezdi heralde.16 haftalık hamileyim doktor demir ilacı verdi vitamin bitince bir daha alma dedi ama demir ilacında da vitamin var . Şimdi demir ilacıyla vitamin hapını bir arada kullanmam sıkıntı olur mu var mı bu şekilde kullanan mesela decavit ve gyno ferro kullanan?