Saç Rengi ve Saç Boyama vital tüp boya kullananlar buraya...............

hanxixmsultan

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
161
16
318
Ankara
arkadaşlar markette vital tüp boyalar var, hem de çok ucuz 4 TL. 2 tane boya + 2 oksidan 9 Tl tutuyor. ben daha önce vitalin kızılını boyardım valla en iyi kızıllardan diyebilirim çok canlı çıkıyor. kuaförde boyatmıştım bir kere o da bundan kullandı.

ama artık biraz daha açık tonlar kullanıyorum, vitalin sarılarından boyayanlar varmı?

kızıl kadar sarıları iyi mi bilen varmı? ayrıca shcwarzkopf un ürünüdür bu.

hanımsultancım bende kolestonla boyadım sacımı 2-3 kere ama cok doktu..bu arada sacımın rengı sarı..yana döne dokmeyen sac markası arıyorum vital nasıl sence dokuyomu hadi kızlar paylasalım en guzel sac boyalrını ve renkleriniiii

cnm sacların dokuluyorsa amonyaksız tercıh et loreal castıng gıbı...:78:

canım benimm cok teşekkur ederim umarım dokmez loreal..aslındaaklımda cok vardı loreal kullanmak ama memnun olmayanlarda var..ama amnyoksız dokmuyosa sorun yok sana guvenıyorum cok sagoll

valla bak şimdi düşününce sanki vital kullandığım zaman çok dökülüyordu. ya da kafayı saçıma taktığım için çok dökülüyor gibi mi geliyordu acaba?? ama ben şöyle düşünüyorum açıcı çok döküyor ama saç boyaları dökülmeye sebep olmuyor. bi de beslenmene dikkat et canım.

ben vitalin pilatin sarısını kullanıyorum ve rengide çok hoş bi renk tavsiye ederim

canım sagol beslenmeme cok dıkkat edıyorum da dedgın gıbı oryal mahvettı sacımı.. aradan cok zaman gecınce kolestonla boyadım o da doktu..bence koleston hıc ıyı bır marka degıl tamam renklerı ıyı ama sanırım cok amonyaklı o yuzden dokuyor

Son düzenleme:
jennifer peki saclarını doktumu vital? ve platın sarısı da turunculuklar olustumu canım sende ana sac rengın ne? yardımcı olursan sevınırım..

hayır cnm dökülme yapmadı bende ben palette altın karamel kullanıyodum 3 4 aydır da vital pilatin sarı kullanıyorum eve tabi turunculuk yapıyo ama benim bu renk çok hoşuma gidiyor

hayır cnm dökülme yapmadı bende ben palette altın karamel kullanıyodum 3 4 aydır da vital pilatin sarı kullanıyorum eve tabi turunculuk yapıyo ama benim bu renk çok hoşuma gidiyor

tesekkur ederım fıstıgım aslında turunculuklar benı de cok rahatsız etmez keske fotografını koyabılsende vıtalın platın sarısı nasıl olmus gorebılsek cnm yaa

ben igoraya paletteye vitale kolestona loreal e her türlü markaya boyadım saçımı en çok palette ve vital den memnun kaldım.
En son vitalin açık kahvesiyle kumralını karıştırdım çok güzel oldu. boyanın kokusu, kıvamı her şeyi çok süper kesinlikle vital i tavsiye ederim. bunca zaman diğer markalarla boyadığıma yanarım o derece...

evet kızlar bu boyayı kullananlar yorum yapabilir mi ya da bilgisi olanlar? çok renk seçeneği yok özellikle açık renklerde.. ben 9.0 düşünüyorum ama boya nasıl saçı sertleştirir mi vesaire bilgisi olan yazarsa sevinirim.. nette çok bilgi bulamadım bulduklarım da genelde olumlu yönde ve tüp olduğu için daha kalıcı yoğun renk verdiği falan yazılmış.. ama dediğim gibi yorumlar çok az..
işte bu boya..

bende loreal, garnier olia, koleston gibi markaların çoğunu denedim en çok vital marka boyadan memnun kaldım bundan sonra da asla boyamı değiştirmem benim saçım kuru diğer boyalar çok yıprattı koleston dökülmeye yol açtı sadece boyayı suçlamayayım şehir değiştirmiştim dolayısıyla yıkadığım su ve iklim değişmişti saç dökülmemi hindistan cevizi sütü sürüp 2 saat bekletip yıkamıştım bir kaç seansta dökülmeyi kesti konu değiştirdim pardon vital marka boyadan vazgeçmem bundan sonra

vital pilatin sarı ve çikolata kahve aldım karıştırıcam bakalım ne çıkıcak beter böcük olmasam bari =)

kizlar meraba ben dün vital 5.889 sarap kizilini aldim ama daha boyamadim boyayan varmi oncelikle visne rengi gibi koyumu yoksa bordo gibimi yani cok koyuysa vurmam deneyen varsa resim atabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…