- 24 Ocak 2017
- 138
- 49
- 18
- 34
- Konu Sahibi Depresifkiz
-
Bozuk ekran görüntüsü olur ya karlı eskiden trt de cikiyordu onun gibi.Boyle noktaciklar var beyaz beyazBenim gözlerimde de göz ucusmasi denilen bir rahatsızlık var.Sanki örümcek ağı gibi ipliksi bir kaç çizgi görüyorum hep.Acaba onun gibi birşey mi sizinkisi?
Evet anladım bu farklı bir rahatsızlık. Ama tedavisi var sanırım.Bozuk ekran görüntüsü olur ya karlı eskiden trt de cikiyordu onun gibi.Boyle noktaciklar var beyaz beyaz
Yok galiba...senin hsr zamn mi var ucusmaEvet anladım bu farklı bir rahatsızlık. Ama tedavisi var sanırım.
Geçmiş olsun.
Evet üç yıl kadar önce başladı. Aurali migrenim var o mu başlattı ne oldu bilmiyorum ama çok rahatsız ediyor.önümüzdeki günlerde bir göz muayenesi yaptırmayı düşünüyorum. Sol gözde ipliksi çizgiler sağda bir adet zerre şeklinde bir nokta var.Yok galiba...senin hsr zamn mi var ucusma
Genelde beni rahatsız etmiyor ama dikkat edersem görüyorum sebebi yanlış bilmiyorsam gözedeki damarlara kanın baskı yapmasından kaynaklanıyor zararı yok ama rahatsız edebiliyorEvet üç yıl kadar önce başladı. Aurali migrenim var o mu başlattı ne oldu bilmiyorum ama çok rahatsız ediyor.önümüzdeki günlerde bir göz muayenesi yaptırmayı düşünüyorum. Sol gözde ipliksi çizgiler sağda bir adet zerre şeklinde bir nokta var.
Bana birsey yok dedi ama bn internetten arastirdim genelde panik atakla oluyomus bnde yazin depresyon gecirdim sonra oldu cok rahatsz okuyrmEvet üç yıl kadar önce başladı. Aurali migrenim var o mu başlattı ne oldu bilmiyorum ama çok rahatsız ediyor.önümüzdeki günlerde bir göz muayenesi yaptırmayı düşünüyorum. Sol gözde ipliksi çizgiler sağda bir adet zerre şeklinde bir nokta var.
Aaaaa sendedemi var bu sorun?öyle iplik gibi incecik çizgiler gibi mi?Genelde beni rahatsız etmiyor ama dikkat edersem görüyorum sebebi yanlış bilmiyorsam gözedeki damarlara kanın baskı yapmasından kaynaklanıyor zararı yok ama rahatsız edebiliyor
Benim de babamın vefatından sonra başladi.çok stresli çok üzgünüm. Hergün ağlıyordum aylarca sürdü. Belkide ondan olduBana birsey yok dedi ama bn internetten arastirdim genelde panik atakla oluyomus bnde yazin depresyon gecirdim sonra oldu cok rahatsz okuyrm
Çok insanda var bu canım bazısı yoğun bazısı hafif ben bazen tavana bakıp takip ediyorum onlarıAaaaa sendedemi var bu sorun?öyle iplik gibi incecik çizgiler gibi mi?
Benim çok rahatsız ediyor ama ya..hep gözümün önünde ve beyaz bir zemine yada gökyüzüne baktığımda hep orda.Çok insanda var bu canım bazısı yoğun bazısı hafif ben bazen tavana bakıp takip ediyorum onları
Nette bak canım basit lazrr tedavisi varmışBenim çok rahatsız ediyor ama ya..hep gözümün önünde ve beyaz bir zemine yada gökyüzüne baktığımda hep orda.
Ben çoğalır diye korkuyorum umarım öyle olmaz.
Evet canım çoktan baktım sağol ama bulunduğun ülkede yapıyorlar mi bilmiyorum araştırıyorum şu anda.olmazsa Türkiye'ye gelince yaptırırım. Sağol tatlım )Nette bak canım basit lazrr tedavisi varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?