• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

visual snow karıncalı puslu görme

Depresifkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2017
138
49
18
34
Merhaba aylardır puslu görme sorunum var.Miyop astigmatim var yillardr ama boyle birsey yoktu bozuk ekran olur ya karlı gibi hersey doktor sorun yok dedi nörolog da birzey yok dedi ama görüntü o sekil ve acayip psikolojimi bozuyo.2 ay oncede cizdirdim tamamen kurtulayim dedim su an daha netlesmedi görmem daha puslu ve karincalı.Netten baktim visual snow diye bi hastalik varmis olabilir mi acaba bu tarz birsey yasayan var mi acayip moralim bozuluyor konsantre olamiyorum ya düzelmezse diye

Benim gözlerimde de göz ucusmasi denilen bir rahatsızlık var.Sanki örümcek ağı gibi ipliksi bir kaç çizgi görüyorum hep.Acaba onun gibi birşey mi sizinkisi?

Benim gözlerimde de göz ucusmasi denilen bir rahatsızlık var.Sanki örümcek ağı gibi ipliksi bir kaç çizgi görüyorum hep.Acaba onun gibi birşey mi sizinkisi?
Bozuk ekran görüntüsü olur ya karlı eskiden trt de cikiyordu onun gibi.Boyle noktaciklar var beyaz beyaz

İstanbuldaysaniz cerrahpasa retinadan bir hocaya gorunun
Gecmis olsun

Yok galiba...senin hsr zamn mi var ucusma
Evet üç yıl kadar önce başladı. Aurali migrenim var o mu başlattı ne oldu bilmiyorum ama çok rahatsız ediyor.önümüzdeki günlerde bir göz muayenesi yaptırmayı düşünüyorum. Sol gözde ipliksi çizgiler sağda bir adet zerre şeklinde bir nokta var.

Evet üç yıl kadar önce başladı. Aurali migrenim var o mu başlattı ne oldu bilmiyorum ama çok rahatsız ediyor.önümüzdeki günlerde bir göz muayenesi yaptırmayı düşünüyorum. Sol gözde ipliksi çizgiler sağda bir adet zerre şeklinde bir nokta var.
Genelde beni rahatsız etmiyor ama dikkat edersem görüyorum sebebi yanlış bilmiyorsam gözedeki damarlara kanın baskı yapmasından kaynaklanıyor zararı yok ama rahatsız edebiliyor ;)

Bana birsey yok dedi ama bn internetten arastirdim genelde panik atakla oluyomus bnde yazin depresyon gecirdim sonra oldu cok rahatsz okuyrm

2 ay önce lazer mi yaptırdınız? bu durum onunla ilgili olabilir bence. lazer sonrası iyileşme en az 6 ay sürer diye duymuştum. lazeri yapan doktorunuza gidip danışabilirsiniz.

Bana birsey yok dedi ama bn internetten arastirdim genelde panik atakla oluyomus bnde yazin depresyon gecirdim sonra oldu cok rahatsz okuyrm
Benim de babamın vefatından sonra başladi.çok stresli çok üzgünüm. Hergün ağlıyordum aylarca sürdü. Belkide ondan oldu

Back