• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Vişne maskem

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Turkan88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
2.523
3
0
Azerbaycan
benim gibi maske meraklilari bundan habersizsee yazik olmus.ben bu maskeyi ta ortaokuldayken annemle beraber televizyonda duymustuk.9,10sene olmustur,ve ben visne sezonunu iple cekiyorum bu maskeyi yapmak icin.bu yaz annemlerdeydim 1hafta annem ,ben,kizkardesim yaptik.3umuz de o kadar degistik ki,cildiniz resmen porselen gibi,ne bileyim bebek cildi gibi oluyor.gelelim maskeye

15 tane cekirdegi cikarilmis visne
2yemek kasigi yulaf unu
2dilim limonun suyu

hepsini 1kabin icine bosaltin,blendrle karistirin,maskeniz hazir.bu maskeyi 3gun yapa bilirsiniz.buzdolabinda saklayin.2.3.gun daha cok etki ediyor.sonra iki gun ara verin,yeniden maske hazirlayin ve 3 gun daha yapin.yaklasik 40 dk kadar yuzunuzde kalsin.

yuzunuzu yikadktan sonrasinda,ki bunu ben ilave ettim,suna dumankayadan,zeytinyagiyla masaj yapin yuzunuze ,10dk bekletin,once ilik sonra sogun suyla yikayin,durulayin.salatalik suyu surun.10 dk da oyle bekletin,yikayin.

inanin bana sizin de gozde maskeniz olucaktir..tabi her kesin cildi farklidir,ona bisey diyemem..

Back