Viscolex Ortopedik yastık temizliği!

astrid

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
53
1
96
İstanbul
Arkadaşlar,

Mutlaka aranızda viscolex yastık kullanan vardır diye düşünüyorum. Peki oluşan koku sorununu nasıl gideriyorsunuz. Kullanma talimatında sadece kılıfı yıkanır, kendi yıkanmaz yazıyor, fakat sorun yastığın kendisinde, kılıfı her ne kadar yıkarsam işe yaramıyor. Şu köpük gibi malzeme nasıl temizlenir acaba, yıkamayı deneyen var? Ya da nasıl temizliyorsunuz?!

Hiç kullanmadım ama yıkamayın diyorsa bence bol bol havalandırmalısın. Eğer delikli bir dokuya sahipse vakumlayabilirsin.

ben kullanıyorum cnm ama her zmn çift hatta 3 kılıf kullanmışımdır yastıklarda..terlenirse bile alt kılıfta kalsın diye..zaten onların kendi kılıfları çok kalın..üstüne kendi kılıfımıda geçiriyorum koku oluşmadı bende ondan...bnm yatağımda visco onuda tavsiye ederim düşünürsen..hatta yastığından daha çok yatağı çok rahat..
silmeyi denesen nasıl olur acaba ? ıslak bezle silsen yumuşatıcı ile güzel kokar hem..

arkadaşlar, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, önce bi sabunlu suyla sonra da yumusatıcıyla silmeyi deneyeceğim, umarım iyi bir sonuç alırım. sonra da bol bol havalandıracağım :)aslında bende çift kılıf kullanıyorum ama yine çok faydalı olmadı bu yastıkta...

kendinize iyi bakın....

arkadaşlar, yastık sorunumu hallettim! Nasıl mı? Yıkadım!....

Her riski alarak, yastığı yıkamaya karar verdim. Bozulsa da artık ne yapalım, yeni bir tane alırız dedim...Sonra küvete bol köpüklü sabunlu ılık su hazırladım yastığı o suyun içinde fazla hırpalamadan yıkadım. Çok dikkatli ve yumuşak hareketlerle, daha çok bastırarak yıkadım, sonra da yumuşatıcı içinde beklettim. Son olarak da bol suyla duruladım. Yine sıkarken çok dikkat ettim, yine üzerine bastırarak fazla sıkmadan güneşe koydum. Malzeme çok hassas olduğundan her an kopacakmış gibi duruyordu, fakat biraz dikkatli olunca sorun yaşamadım. Suyu tutan süngerimsi bir yapısı olduğu için kuruması uzun sürdü, suyunu sıkamadığım içi öyle kurumasını bekledim. 4-5 gün açık havada beklettim. Şu an mis gibi kokan tertemiz bir yastığım var!:)

Ben bozulmasını bile göze aldığım için, yıkadım. Kullanma talimatında yıkamayın diyor...Kimseyi de yanlış yönlendirmek istemem...Sadece paylaşmak istedim.

Kendinize iyi bakın!

benimde yastığım feci şekilde kokuyor. sırt üstü yatmayı sevmediğim halde. sırf kokuyu almamak için bu şekilde yatıyorum.

yıkamaya korkuyorum. bozulur diye. kokusunun dışında çok rahat bir yastık yumuşaklığı rahatlığı harika.

yastıklarımı dün 8 kg olan çamaşır makineme atıp yıkadım

fazlasıyla yamuldular

kurumasını bekliyorum, kurumaları 1 haftayı bulacak galiba

Ben visco yastıklardan birini deneme amaşlı makineye attmıştım geçen yıl. Çıktığında ikiye ayrılmıştı. Böyle olunca diğerini de attım. Hiç tavsiye etmem visco olan ne yatağı ne yastığı

benim yastıklarım hala kurumadı. her ne kadar yamulsalarda kokuları gitmedi gıcık yastıklar sizden nefret ediyorum

hem bu kadar pis kokup hem bu kadar nasıl rahat oluyorsunuz anlamadım visko yastıklar yaaaaa

her neyse ben English home'dan aldım yastıklarımı çok pis kokuyor ama feci rahat

dün eşimin teyzesine gittik Yataş'tan almış ve kokusu yok sanırım bende oradan alıcam. bneimkiler iyice bir kurusunlarda

yataşta yatak alezleri gibi yastık koruyucu kılıflarda var bence bu çözüm olabilir.teri falan geçirmediği sürece yastık da temiz kalır tabi koruyucunun o özelliği varsa

Aynı sorunu bende yaşadaım.Anti alerjik yastık alıyorsun bir de kokusu ile uğraşıyorsun.Saçmalık!Sonunda değiştirmek zorunda kaldım dormeo ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…