- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
çikolata kisti için visanne ilacını kullanırken hamile kalan var mı arkadaşlar varsa yazsın lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim ameliyatta çözüm değil ki . Hala ağrılarım var korkuyorum . İnşallah hamile kalabilirim .eşimde de sorun var .keşke bende ameliyat olsamda kurtulsam ama beni ameliayta yapmıyorlar kistim 1 den faz<la büyük ve yumurta rezervim dşük olduğu için inşallah hayırlısıyla en ksa zmanda hamile kalırsn
Canim benim ameliyatta çözüm değil ki . Hala ağrılarım var korkuyorum . İnşallah hamile kalabilirim .eşimde de sorun var .[/QUOTE
ama en aından kısa süreli çözüm o arada hamile kamaya bak eşlinde sper sayısı olayımı var on ada bitkisel çözüm falanla olabiliyormuş sanırım artık napalım herey Allahtan hayırlısıyla bi hamile kalaydık Allah sorasında yardım ederdi ksmetse
iyiymm canım çalışıyorum hiç girmiyorum artık siteye vaktim olmuyor eşimle ayrıyız zaten onun tayini çıkmadı benim yanıma bebek ihtimali yok ilacı da bıraktım çoktandır içmiyorum nasip artık olmazsa olmaz yapacak bişey yok2 ay deniycem olmazsa tup bebek. Tüpümde yapışıklıklar varmış benim olmam gerekiyordu aslında. Bikaç doktora görünüm ameliyat dedi ben de oldum. Adet olsam rahatlıycam 2 gün gecikti . Allah yardımcımız olsun inşallah. Ben aynı zamanda pko luyumda
Banada 3 ay kullanmak üzere visanne yi verdi doktor.iyiymm canım çalışıyorum hiç girmiyorum artık siteye vaktim olmuyor eşimle ayrıyız zaten onun tayini çıkmadı benim yanıma bebek ihtimali yok ilacı da bıraktım çoktandır içmiyorum nasip artık olmazsa olmaz yapacak bişey yok
Canım bu ilacı kullanırken hamile kalmamalısın korumalısın lütfen dikkatli ol bu ilaç kistin boyutlarını düşürmede etkili tamamen yok olmuyorlar ama kist küçülünce hamile kalabiliyorsunBanada 3 ay kullanmak üzere visanne yi verdi doktor.
1 haftadır kullanıyorum bu ilacı kullanıp hamile kalan varmış.
Benim endişem hamilelikte bu ilacın zararı olmaz mı.tam ortada kaldım