• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Visanne Çikolata Kisti Yardım

Ktgba0602

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
507
98
33
24
Kızlar merhaba. Ben çikolata kisti ile savaşıyorum. 6 aydır çocuk deniyoruz fakat olmuyor Mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim 🥺 3.5 cm civarında çikolata kisti var. Doktorum bugün visanne verdi. Bu ilaçla kisti bitirip hamile kalan var mı ? Çok yoruldum artık bebek sahibi olmak istiyorum. Fikir ve önerilerinize ihtiyacim var 💜💜

Çikolata kisti küçülüyor ama tamamen geçmiyor diye biliyorum bende de var çikolata kisti ama yumurta azlığı da olduğu icin tüp bebek tedavisi görüyoruz

Kızlar merhaba. Ben çikolata kisti ile savaşıyorum. 6 aydır çocuk deniyoruz fakat olmuyor Mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim 🥺 3.5 cm civarında çikolata kisti var. Doktorum bugün visanne verdi. Bu ilaçla kisti bitirip hamile kalan var mı ? Çok yoruldum artık bebek sahibi olmak istiyorum. Fikir ve önerilerinize ihtiyacim var 💜💜
Merhaba,benim iki tarafli kistim vardi.bircok defa patladi tekrardan buyuyordu.visanne bende bas donmesi yaptigi icin kesmistim.bi arada sogan kuru uyguladim acikcasi sonrasinda hicbisey fayda etmedi.rahim filmi cektirecegim ay hamile oldugumu ogrendim ustelik 7 cm kistle.suan 2 senelik evliyim ve 3 aylik bebegim var sezeryanda aldirmistim kistimi. size onerim stres yapmayin verecek olan Allah ondan istemesini bilin.Cogu doktor cocugun olmayabilir dedi ama rabbim nasip edince oluyor iste. Bence tek doktorla kalmayin arastirin sizin icin en dogru tedavi neyse onu uygulayin.İnsallah rabbim sizede nasip eder

Yaşınız kaç banada verdiler kabul etmedim hicbir ilac kullanmadim bir sene sonra kendiliğinden gebe kaldım oğlum iki aylık.bu arada kistim 8 cm di

Yaşınız kaç banada verdiler kabul etmedim hicbir ilac kullanmadim bir sene sonra kendiliğinden gebe kaldım oğlum iki aylık.bu arada kistim 8 cm di
23 yaşındayım 9 aylık evliyim. İlacı bende kullanmadım şuan kendiliğinden hamile kalmaya uğraşıyorum. Kistim 3.5 cm büyük değil bir kez hamile kaldım kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Siz nasıl hamile kaldınız acaba

23 yaşındayım 9 aylık evliyim. İlacı bende kullanmadım şuan kendiliğinden hamile kalmaya uğraşıyorum. Kistim 3.5 cm büyük değil bir kez hamile kaldım kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Siz nasıl hamile kaldınız acaba
Sizin Allahin izniyle kendiliginden olur hic dert etmeyin.ben tup bebek deneyecektim ama sonra vazgeçtim bi oglum var tup bebek yedi yasinda o yuzden masraf edecek gücüm yoktu Allaha biraktim nasip kismet oldu

İnşallah rabbim duyar sesimizi 💜 Allah'ım kucağımı boş koymasın
Sizin Allahin izniyle kendiliginden olur hic dert etmeyin.ben tup bebek deneyecektim ama sonra vazgeçtim bi oglum var tup bebek yedi yasinda o yuzden masraf edecek gücüm yoktu Allaha biraktim nasip kismet oldu

Back