- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- Konu Sahibi atalente35
Meraba arkadaşlar,hemen bilgisi olanlara danışmak istiyorum.biz 2 ay önce ev aldik ama evin 4 te 3 u bankanın cunku çoğunluk krediyle aldik.suan kiradayız ve evde kiracı var.şimdi eşim 2800 maaş alıyor bunun 1900 kredi 900 kiradan 1000 biz ekliyoruz ödüyoruz.kalanla bi şekilde idare ediyoruz ben evde biraz uğraşıp harcligimi çıkarıyorum, şükür idare ediyoruz.takii şu lanet virüs çıkana kadar.asil sorunum şu oturan kiracı tüm haklar ondan yana olduğu için okadar rahat konusuyoki insani deli ediyo geçen ilk kirayı zorla aldik yalvar yakar cunku ödememiz gereken kredimiz var.adam diyo canımızı alcan para yok napayım diyo 50 yaşında adam karı koca çalışıyorlardı.biz daha 24 lerdeyiz gününde ödüyoruz kirayı bundaki rahatlığa bak.diyoruzki devlet kira yardımı yapıyor git başvur,e diyo sıra çok kalabalık bilmem ne umrunda değil.simdi linç edenler olabilir ama iki taraflı düşünmek gerek ben napabilirim hastane masrflrim vs. Var bi kaç aya doğum yapcam,kira ödemem var, nasıl yeteriz tepe taklak olduk. Bu arada 2 kişiler kalabalık bi ailede değil,şahsen ben olsam giderim kredi çeker yine öderim borcumu (zaten devlet çok uygun kredi veriyo 6 ay geri odemeli)Ama takmiyo adam.biz çekemiyoruz eksta bi kredimiz daha var ufak ödemeli. Şimdi siz olsanız napardiniz yada biz napabiliriz şuan.