Lazer Epilasyon Virus yuzunden sakir abiye donecem 😨

Mintmavim

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
186
71
18
Merhabalar. Virüs ortalarda yokken 5 seans buz lazere gittim ama 2 aydır gitmiyorum . Haliyle tüylerim uzadı ve asıl sinirimi bozan sanki uyutmuş kökleri. Gitmeden önce jilet yaptığım içinde bazı yerler çok yoğun. Ne yapsam hanımlar ağda mı makine mı jilet mi ?? kadın jilet yap dedi ama daha ne kadar bu virüs sürecek ve gitmeyegim bilmiyorum jilet yapa yapa iyice kıllanırsam ve evliyim bu arada jilet hemen hemen uzuyor malum. Tecrübesi olanlar yazabilir mi.

Tüy dökücü de kullanabilirsiniz aslında, o da kökünden almıyor nihayetinde.

Ben de iki seans gittim sonra kapandı koronadan. Bizim bakım merkezi jilet kullanmayın kısaltma makinesi kullanın dediler. Eğer makineniz varsa onun deneyin. Ağda, epilasyon makinesi zaten söz konusu bile değil.

Ağda yaptırın bence bi ara ben de lazere gidememiştim ağda yaptım bir ay gidiyor en azından sonrasında lazere gittim bir şey olmadı .jiletleyince kıl kökleri sertleşiyor .ama benim kıllarım çok azalmıştı daha başındaysanız jiletleyedebilirsiniz

Kendimi bildim bileli yüzüm hariç her yeri jiletle alirim artmayı bırak azaldı. Yüzümü ağdayla alirim daha çok çıkar. Bu tamamen genetik. Jiletten bir sey olmaz korkmayın

Kendimi bildim bileli yüzüm hariç her yeri jiletle alirim artmayı bırak azaldı. Yüzümü ağdayla alirim daha çok çıkar. Bu tamamen genetik. Jiletten bir sey olmaz korkmayın
Ciddi misiniz.Bende de var jiletlesem miki ya?Ama lazer merkezi candela da jilet olmaz demis ti yapayım bari.Hoş durmuyor.Cesaret geldi kız

Ciddi misiniz.Bende de var jiletlesem miki ya?Ama lazer merkezi candela da jilet olmaz demis ti yapayım bari.Hoş durmuyor.Cesaret geldi kız
Öyle valla. Kumralım normalde ama tüylerim seyrek ve siyah İlk cocuklukta cok vardı hep jiletledim ağda yaptigim cok nadirdir. Ama gitgide azaldı belki de ergenligin bitmesindendir bilemiyorum.
Yap gitsin kız tüy dökücüyle falan uğraşma hem kokuyor hem temizlemesi zor oluyor hem de cabuk cıkarıyor. En son 7-8 sene önce kullanmistim en kalitelisini belki simdilerde iyidir. Jilet erkek isidir diyen kadınlar icin cıkarmışlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…