• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Virüs proğramının nasıl çalıştırıyoruz

eftelyasu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
2.171
1
356
44
Diğer
Merhabalar bilgisayarımda virüs var, internetten Avira Antivir, Microsoft Security Essentials birde CCleaner indirdim, ancak virüsleri nasıl temzilerim galiba yapamıyorum
Avira Antivir sol tıklayıp Start Antivir diyorum ancak virüsü nereye tıklayıp çalıştırabilirim,
Microsoft Security Essentials sol tıklayıp open diyorum Scan options dan Quick tıklı Scan now tıklıyorum kendince tarıyor
CCleanerde Cleaner tıklıyorum temziliğe başla diyorum ama virüs galiba temzilenmedi çünkü internetten yeni sekme dediğimde en çok ziyaret edilenler Google araç çubuğu ve en son ziyaret ettiğim sitelerin resimleri var önceden de böyle olmuştu virüs denmişti
bu proğramlarla temzileyebilirmiyim nasıl yardım edermisiniz??

bir sürü anivirüs programıyla uğraşma bence , iyi bir anti virüs programı kur o yeter. benim tavsiyem kaspersky internet security. bu programı 30 gün yani deneme/trial olarak kur. 30 gün sonunda google "kaspersky 2010 trial resetter" diye arat ve çıkan sonuçlardan birini indirip kur. google bu konuda bir sürü yardım başlığı var. ben 1,5 yıldır bu şekilde kullanıyorum ve gayet güzel.

aşağıdaki linki kopyala internet explorer sayfasındaki adres kısmına yapıştır

xtp://ftp.kaspersky.com/products/turkish/homeuser/kis2010/kis9.0.0.463tr*****

deneme sürümü resetleyicisi

xttp://**********.com/files/261283991/Kaspersky_Trial_Reseter*****

linki kopyalarken x yazan yere üsttekinde f, alttaki linkte ise h koy, ayrıca o yıldız simgesiyle görünen adresde rapid/share/com sitede adres engellemesi olduğunu bilmiyordum. adresi yazarken / işaretlerini kaldır

Back